Tuesday, March 10, 2009

Många gånger tänker man inte på det!


















Planera,ringa,maila,SMS.a om man skall lyckas få ihop det till en uppfödargrupp eller eventuellt en avelsgrupp efter en hane alltså.Det kan ibland hänga på en eller två hundar som gör att det målet som vi arbetar för oss som är en uppfödares stolthet många gånger ,är att få visa upp sitt uppfödarresultat för andra.Att just du inte vet eller vill ställa upp den gången kan göra att det inte fungerar.Ett gott initiativ kan ibland vara att fråga hur det ser ut inför utställningen.Att planera olika kombinationer för att kanske kunna lyckas nå sitt mål att ställa fem olika kombinationer på SSM och sen kommer inte en hund ur en kombination,ja då är det förstört,har hänt oss för ett par år sedan på SSM.Fy vad tråkigt man tycker det är då.Uppfödare har mycket krav på sig,att leverera bra hundar,finnas till hands,svara i telefon,träningshjälp,handling mm, men vilka krav kan man ställa på sina valpköpare?Det är också mycket att planera med handlers till alla hundar därför behöver vi veta i god tid vilka som är sugna på att följa med på utställningar.Det är också bra att veta för planering av samåkning dit.
Inför Halmstadsutställningen så har vi inge koll alls.Jag har bytt arbetshelg för att vi skulle kunna åka men då det nu verkar fallera på en och annan hund så då får vi väl fundera på om det känns värt att åka dit för oss den här gången.
Sista anmälningsdag är den 13 mars.

8 comments:

Cia said...

Fy, va tråkigt!! Det är som du säger, alla har krav men ingen kan tänka sig att anstränga sig tillbaka! Jag skulle bli helt galen.
Hoppas att det ordnar sig, att valpköpare kan rycka upp sig lite så ni kan visa upp era fina hundar.

Anonymous said...

Samson The King kommer att stå i givakt på veterinärbesiktningen klocka 08.00!

Anmälan är inne och avgiften betald!

Tjohej!

Matilda Edblom said...

ja åker med om ni behöver folk som ropar/ställer hund!
Kram

Nettan said...

Puma och jag kommer, för det är så roligt på utställningar, håller med Cia. Det är väl klart att man ska ställa upp , det är väl det minsta man kan göra för ER som ställer upp så mycket för oss och alltid finns tillhands när vi behöver. Tråkigt när folk inte förstår hur mycket tid ni lägger ner.
Kram Jeanette

Anonymous said...

Tackar för det!
Vi får setill helgen då om det blir av,väntarfortfarande på besked.lottie

Anonymous said...

Hej hej
Thailandsresan ställer till det vill jag säga. Jag behöver hjälp av Anders med resa upp till Sthlm då vi bara har en bil och jag skall hämta syrran på vägen. Det är yrsligt tråkigt att missa denna,men jag har hört att det skall vara en den 15 april i Motala, då hade vi tänkt att medverka (om det är valp) sen en vecka efter det i J-köping? För det är så himla roligt och utvecklande.

Maria och Anders och T-Millan

Anonymous said...

Vaa...? Waldemar kan komma...Nä, skämt åsido, men han kommer att va på plats! Salta Killen får ju inte...

Anonymous said...

Ja det är ju synd med Killroy.Skal ble kul att se Waldemar.åren tickar ju på som sjutton och vi blir ju bara yngre och yngre.Lottie