Monday, June 15, 2009

Hem och Hobby























Arbete igen.Idag har jag varit hos polisen och informerat om socialjourens verksamhet tillsammans mottagningssekreterare i barn och ungdomsgruppen och sektionschefen för fältgruppen.Att ha god kännedom om varandras verksamhet och roller främjar ju ett bra samarbete på sikt.Efter semester så finns det ju alltid lite att ta tag i på jobbet.

Idag när jag kom hem från jobbet,första dagen efter semestern så började Millan att tjata om att hon ville åka till Hem och Hobby i Hjo och shoppa.Sagt och gjort så fick de bli.Gud vad mycket krims krams det fanns.En del fick vi ju med oss hem också.

På mailen fick vi några till bilder från Sk Lövsätra från utställningen där förra helgen.Hyggligt av deras fotograf att skicka bilderna till oss.

Igår hade vi träning i Furusjö.Vi är många som jobbar och sliter med lydnaden och alla hjälps åt.Jättekul.Sedan tränade vi modprovsträning med de vuxna hundarna och med Bessie träande jag rondering på alla 6 värnen och Cia fortsatte att träna bevakning med Indy.Stig tränade Äxtra och hon börjar komma tillbaka efter sin valpning och de tränar för att starta IPO 2 kanske till sensommaren eller hösten.

Vi har ett gäng med hundförare med 8-9 månaders valpar som gör stora framsteg.kör långt för att vara med och träna och suger in information.Det känns så himla skojigt.Många längtar efter nästa schäferarrangemang som såklart är SSM i juli.Flera vill åka till Tyskland och tävla.

Flera av våra tikar har nu börjat att löpa och skall paras bla i Tyskland.Så snart bär det av dit igen.

Våra Macho och Lolliepopvalpar utvecklas i en rasande fart.Nu 5 veckor gamla.Finns både hanar och tikar till salu.

Kika gärna in på vår hemsida på våra spännande kombinationer som vi har på gång och vi har också uppdaterat galleriet med fina bilder ifrån Foto Urma och ett huvudgalleri.

Ikväll skall vi promenera plus träna lite skydd Peter och jag!
I morgon tränar vi lydnad i Gustav Adolf kl 18.00 för de som vill!!!

2 comments:

Martina said...

Vad städat och fint du gjort det i bloggen! Ser nästan ut som Mel på en av bilderna med Peter men det kan det ju inte va. Kram

Anonymous said...

Tack Tack.Näe men hon är ju säkert lik sin mamma.kram Lottie