Saturday, June 13, 2009

6 km i Hallby med ungarna


















Vad hittar vi på idag då?Skall vi ta och gå 6 km i Hallby ,den kuperade?frågade jag ungarna.Det var de tända på.Jag,Millan,Hanna och Linn drog iväg.Xanadou och Macho fick följa med.I första neförsbacken så springer Millan iväg och rullar sedemera som en boll nedför backen med ett gallskrik som följd.Ja hon skrapade i ordentligt,bara 5 km kvar.En sur och skadad Millan traskade på och gnällde hela vägen och Linn och hanna svettades på men tyckte nog det var ganska kul ända tills slutet då det bara gick uppför och åter uppför men duktiga var de ändå.
Grill hos Cia och Pg såg vi framemot och oj bilket gott käk,avslutades med en smaskig rabarberpaj med vaniljsås.Nu sitter vi här proppmätta och skall snart krypa i kojs.
Beathalanet Hella gick tyvärr tom med Unzo von Noorth.Vaginalutstryk är inte att lita på är vår slutsats efter denna parning.Progesteronvärdet visade på 60 1,5 vecka efter parning så vi gissade redan då åt vart det lutade men skendräktig har hon varit.
Vi får para om vid nästa löp.
På bilden syns Beathalandet Melody-Mel D,så röd och fin och enligt matte otroliga rörelser.Ja det såg vi ju på SSM förra året där hon kom trea i sin klass.

I morgon tränar vi lydnad,ring och lite modprov mm.kl 14.00 i Furusjö.Vi syns då!

1 comment:

Cia said...

Ja, stackars Millan. Det måste varit en vurpa det. Plåster på hela sej! Vi ses senare och tack för en trevlig kväll.