Wednesday, June 17, 2009

"Att försöka"














"Att försöka förena en hund med en god exteriör som ligger i paralellitet med rasstandarden och samtidigt se till att bibehålla och förbätttra arbetsegenskaperna är ett av våra mål med med vår uppfödning"

Glad!

Igår fick vi schäferhundstidningen och där hade Urmas repotage om vår kennel kommit med."Besök hos kennel Beathalandet".4 sidor med bilder och text så roligt.Nästa gång är det någon annans tur.Inte nog med det Mathilda var på omslaget med självaste världsstärnan Zamp Thermodus och inne i tidningen fanns ett repotage som hon och Felicia hade skrivit efter sin resa till Gera i Tyskland i våras på Tyska ungdomsmästerskapen.

Och en insändare till "Ludd i öronen"som Jeanette Hedman med Beathalandet Samsom skrivit om vår ras och vårt förhållningsätt till varandra oss hundmänniskor emellan.Kanonbra skrivit verkligen,läs den!Beröm fick hon av schäferhundsklubbens ordförande Bo Edoff också.
"Ut med luddet och lyssna på varandra och börja samarbeta!Vi måste börja förvalta den ras och föreing vi har innan det är försent"

Precis rätt tänkt Jeanette!

I Schäferhundstidningen några nummer tillbaka hade Cia skrivit i lite likande anda!Handlade också om vårt förhållningsätt till varandra!

Vi på Beathalandet är så stolta över att vi har valpköpare som faktiskt tänker till ibland utanför sin egna sfär med sin egna hund!
Tack skall ni ha!!!

11 comments:

Kennel Piastigen said...

Nu längtar jag att få läsa. Har inte fått tidningen ännu:(
Ha en glad midsommar så ses vi snart:)

Dog News said...

Grattis till framgångarna och reportaget, kul då det går bra! Lycka till framöver

Anonymous said...

Väntar med spänning på tidningen. Kul! Ni är all värd den uppmärksamhet och marknadsföring!! Det blir plus plus för alla!
Maria inte bara valpägare utan oxå marknadsförare - snart hundförare
KRAM

Nettan said...

Vad roligt, tyvärr har jag inte tidningen, men ni är väl värda den uppmärksamhet. Ni är nog de mest engagerade uppfödarna som finns!!!
Kram Jeanette

Anonymous said...

Jätteroligt!

Ni är värda all uppmärksamhet,det gagnar oss alla !

Kul att ett foto JAG har tagit kom med ....

Kram på er! Kicki

Anonymous said...

Vi har fått tidningen. Till och med Ubbe i sin himmel var omnämnd. Grattis till alla framgångar ni haft genom åren. Vi ses snart kram, Helene och Anders

Anonymous said...

Ett jätte fint repotage, Grattis. Porsche stog under "guldkorn" men idag så ganagade hon sönder min fina porslinsgris grrrrr så jag undrar om Ni kan ändra texten till "sandkorn " ;);).
Önskar Er och alla Beathalandare en Trevlig Midsommar.

Susan med flock.

Cia said...

Verkligen ett fint reportage, det är ni värda och lite till. Ni delar med er så mycket av eran tid och kunskap, hoppas att ni orkar hänga i. Ni är värda all uppmärksamhet och marknadsföring.
Kram till er!!

Anonymous said...

Tack skall ni ha allihopa ,vad vore vi utan er alla!Godnatt!

Anonymous said...

Tack för komplimangen!

Ni är världens bästa uppfödare och inspirationskällor!

Tusen tack för all hjälp och engagemang!

kram från oss i Stockholm/Kungsängen

fam olssons påhitt said...

Vi har inte heller fått tidningen ännu men det ska bli kul att få läsa, ni vet att ni är bäst!
/Mariella & Daniel