Sunday, May 24, 2009

Redan över-Bilder från vår kanotfärd i Kyrkekvarn




























En dansk och en hel massa svenskar.Vem paddlar in i mål som förste man.Inte roligt att vara svensk nu!Jovisst Brian ,vinnarskallen(detta året,sämre gick det visst i badminton för ett par år sedan men då skyllde Brian på att han fick spela med Anders)med stackars Jessika på släptåg!
Inte blev det en lugn färd på Tidan inte utan det gick undan var det minsta man kan säga.
En roddbåt med Stickan som hade hela lasset med ungar och två damer plus all mat och dricka.Bra gjort Stickan.
Själv paddlade jag med Daniel och Jeanette."Jo Daniel hade laddat ,men fick blodsmak i munnen och han hade ett tungt lass att frakta,två 44 åriga kärringar i lasten".
Mettävling var det också.Vet inte om jag vågar säga det men det var delade meningar om vem som vann den tävlingen.Sebben tyckte det var han för han drog upp den första lille aborren.Brian tyckte det var han som faktiskt drog upp flera firrar och Peter kände att han hade redan vunnit hela skiten för han drog upp en stor regnbåge 05.42 tidigare på morgonen,en fisk som han tydligen kastade sig i med kläder på för att fånga.Heja Peter!
Avgör själva.

5 comments:

Anonymous said...

Ja, det är viktigt att vinna, det har vi förstått allihop vid det här laget. Tror att vi alla kände oss som vinnare i dag, när vi åkte hem. Att få tillbaka Brian till ert kennelläger är den högsta vinsten av alla. Tusen tack för en fantastisk helg. Tack till Brian, för alla fina tips och ett särskilt tack till Camilla som övertalade Benny att följa med i lördags. Så mycket som vi fick skratta, har jag inte gjort på mycket länge. Kram på er alla! Helene och Anders

Cia said...

Gud vilken helg!! Tack till ALLA som varit med, speciellt Peter och Lottie som ordnat allt så perfekt! Det har både varit roligt och lärorikt. All god mat vi vräkt i oss (och öl)!! Går och småskrattar för mej själv mest hela tiden. Massor med nytt har vi alla lärt oss och fått inspiration i massor. Tack Brian, du är bäst!!
En helg går alldeles för fort..

Anonymous said...

Ja,vilken helg! Helt underbar! Detta kommer vi leva på länge,jag och Niklas!

Kändes gött att vinna över Peter och Mariella ! Det satt som ett smäck!

Säger som Cia denna helgen har gått alldeles för fort!

Kicki och Niklas

Martina said...

Det ser ut som om ni haft en toppenhelg! Kram från oss

Anonymous said...

Hahaha... Ja, jag har fortfarande ont i magen av allt skrattande..
Vilket härligt gäng !!!
Vill ta tillfället och verkligen höja Peter & Lottie till skyarna, vilket engagemang för sina valp köpare, gammla som nya... Tack för allt.. Kramizar !! Jessica