Tuesday, May 19, 2009

Fostermor utan varken Prideutbildning eller någon vidare utredning














Så kan det bli minsann.Signs of Safety kanske man dock kan tillämpa.Frågan är bara hur det går med flyttande av ungar till högre höjder,tak mm,en ganska stor riskfaktor.Men Ok!
Idag ringde Lena ,hennes kattmamma är försvunnen och där stod hon med 4 otroligt vackra men döhungriga kattungar.Kanske hon gått på en tur för att göra nya ungar,men hu att lämna de små i sticket så nu har de fått en ny fostermamma Fia-Lisa på kennel Beathalandet.
Förvånad var det minsta man kan säga att hon blev.Lena tog hennes egna två små och blandade dem lite så de fick gosa med varandra och få samma lukt som Fias-Lisas egna,sedan bar hon in alla till Fia-Lisa som blängde misstänksamt först men sedan tillät hon alla små att tutta.De var väldigt hungriga och nu så sköter hon dem så fint precis som de vore hennes egna.Sicken fostermamma va!Att kunna ge så mycket av sig själv på direkten.
Millan var mäkta förvånad när hon kom hem efter skolan och såg att lådan var fylld av ännu mera ungar.Konstigt sprang hon till pappa och sade.Ser ut som Fia-Lisa fått ännu flera ungar.
Än så länge Lena så är alla ungar på marken.Händer det något så är det under natten!Men som sagt vi ringer om det är något som du sade!

No comments: