Sunday, May 17, 2009

Bakardagar





















Brian är orolig om han får någon mat!

Jo du Brian kolla på detta!Sebben i bakartagen!Ser ut att gå rätt bra.Igår fick han hjälp av Mathilda så då tog det en annan vändning.Ett stort tack till er ungdomar.De har gjort diverse goda kakor och en stor lagg med köttfärssås.Man kan säga att det syntes då man kom hem efter jobbet.Köket var lite omgjort.

Efter det så var de ute och marscherade med Xanadou och Nero i ett par timmar.Perfekt träning.En liten fadäs råkade de tydligen utför upp i Gustav Adolftrakterna där de mötte på en kvinna som inte mår alltför bra psykiskt.
En liten attack råkade de ut för men klarade ut det gallant.Sånt får man vara beredd på när man bor i tassemarkerna.

Leif och Gunilla var här med goda bullar,sockerkaka och whiskey.Inte vilken Whiskey som hellst heller,egen upptappad på fat,Mac Myra.Herregud!Peter får dricka den i sitt nästa liv om han nu återuppstår.Några goda gärningar har han väl gjort så det borde väl fungera.
Två trevliga eventuellt blivande valpköpare från Skövde var också här och kikade på lite hundar.Traveling Tatoo hade den ena ett företag som hette.Nu jädrans kanke man kan få en tatuering någonstans.

Och så fick jag hjälp av Petra på hagadahls med Bea.Lite tips och råd och ridhjälp är ju inte fel av ett proffs.Hoppas du inte fick alltför mycket träningsvärk.

Vi fick se en jättefin Machovalp också från kennel Hagadahl.Ett underbart temperament hade han också.

Igår morse när vi vaknade sadlade jag på hästarna,ja just det jag så måste det vara om man skall få med gubben och rida,sadlat och klart bara att kliva upp.Vi tog en härlig ridtur hela familjen.Millan var lyrisk och det känns som hon fått tillbaka sitt gamla självförtroende när det gäller ridning.Riktigt långa galoppturer kunde vi ta.Härligt och avkopplande.

Norges nationaldag är det idag!

No comments: