Monday, January 5, 2009

Idag är B kullen 4 år


















Bessie,Bella,Babe och Belinda är 4 år idag.Bella och Belinda har visst besökt smådjurskliniken idag .Sicken otur!Bella har ätit ett älgben som fastnat på tvären och Belinda har fått en kraftig infektion med feber.Bessie blir piggare och piggare allafall.På onsdag skall vi ta en tur till Smådjurskliniken vi med.
Igår när vi körde hem från Macke och Petra så var den -17 grader.Fy vad kallt.
Tack Macke och Petra för en trevlig kväll och valparna var så fina!Idag har vi städdag. Så surt men skönt när det blir klart.Vi strör verkligen saker omkring oss.Sebben verkar också vara på bättringsvägen,skönt nog!
Jeanette och Puma är på väg hit för att träna och promenera i skogen.Hon har varit snäll att ta med Hector ut på sina dagliga promenader.Jättesnällt!De senaste dagarna har vi tränat spår och lydnad.Tycker det har fungerat bra.Puma går tre vinklar nu.Skall börja träna in läggande på apporterna nu också.Rondering har de också börjat med och lydnaden verkar vara i full gång.Peter har tränat spår med Quentin.
Challe tränade spår med Quarma igår.Skönt att alla är igång och tränar.
Rida har jag ingen lust med,det får bli lite träning med hundarna senare och sedan skall jag jobba.

2 comments:

Cia said...

Kan hälsa att Bella är pigg som en mört efter älgbens ätningen. 500 spänn kostar det att få skita på smådjurskliniken, men det var det värt hälsar Bella

Anonymous said...

Det var skönt att höra.Ja det tyckte hon nog det var värt iallafall.Vi syns i morgon!!!