Monday, February 9, 2009

Resultat från Veda utställningen!!!!














Först ett stort tack till Roses och Bensons gästvänlighet.Det var som att komma på SPA.Chiliconcarne och kladdkaka,öl,vin,godis och massa roligt hundprat.Tack också för hjälp med hundarna på utställningsdagarna.Tack även till Martina som kom och hälsade på med Meld D och barnen.Var faktiskt Martinas son Ville som filmade en hel del.Duktigt gjort och det är minsann inte alla valpköpare som springer och handlar toast och loca och bjuder sina uppfödare på under tävlingen.De smakade fint.Det var ju så otroligt kallt och rått i ridhuset.Höll på att förfrysa efter första dagen på valputställningen.
Vi träffade också på lena med sina fina Hector valp Troya och Martin med Proud and Smart.Kul att se hundarna live.
I första klassen tikar 4-6 månader så gick kennel Trönderjyckens Beathalandet Tequila länge etta i en klass med ca 10 deltagare.Hon slutade som tvåa efter att ha tappat sista varvet.En härligt kraftfull valp med mycket färger och mycket kraftig benstomme och en massa päls.Grattis till er.

Beathalandet Quentin efter Xanadou och Jakas vann sin klass 6-8 månader hanar och han skötte sig utmärkt hela tiden.

Beathalandet Qarma placerade sig som tvåa(av 8 deltagare) i en klassen 6-8 mån.Hon påminner minsann mycket om sin mamma.

På söndagen så visade vi Macho i klassen 15-24 månader i hård konkurrens med andra fina hanar så placerade han sig 4:a av 8 hanar med 1.a med Hp.Pigg och härlig så visade han upp sig från sin bästa sida.

I Brukshundsklass tikar så visade vi Xanadou som ni säkert redan läst så tog hon sitt sista certifikat och blev därmed Svensk utställningschampion.vad kul!Xanadou som var i höglöp hade väl tankarna på lite annat håll och kanske inte var lika på hugget som hon brukar vara annars men presenterade sig ändå bra i ringen som alltid.Roligt ocks¨å att hennes avkommor har gått så bra.Vad mer kan man begära av en avelstik som henne!

På bilden syns Beathalandet Tequila efter Hector.

3 comments:

Matilda Edblom said...

Grattis till framgångarna! visar att ni verkligen får fram hundar med fin utstrålning och underbart temperament! Hactor och xanadou lämnar verkligen fina avkommor!

Kram Matilda

Anonymous said...

Grattis till fina placeringar

Nettan said...

Grattis till de fina framgångarna!!
Kram Jeanette