Saturday, June 21, 2008

Schh1 Beathalandet Hubbe är idag avelskorad i kkl1 i Tyskland

















Beathalandet Hubbe har idag gjort sin avelskorning i Tyskland för avelskorningsdomare Hans Ludger Göke på ortsgruppen i Detmold.Hubbe är inte fyllda ens 2 år än så det är kanonbra får man väl säga.Tydligen 46 hundar till start.Peter och Challe på plats tyvärr lite för sent(stackare som kört hela natten) för att se Hubbes skyddsarbete men det hade ju gått kanonfint.Hubbe blev korad i kkl1.
Som alltid Petra och Ullie vad ni än gör så går det kanonbra.
Tack skall ni ha!
Hubbes avelskornings beskrivning kommer senare.
Hoppas nu att ni får en trevlig kväll tillsammans där nere och kör lugnt hela långa resvägen hem igen.Ni skall ju bara hem och vända sedan åker vi ju igen.
Hoppas på några fina kort från avelskorningen med!

6 comments:

Cia said...

Kanonbra!! Grattis allihopa till Hubbe korning. Vilken härlig hund han är. Ser fram emot när vi åker. Shit va´kul det ska bli!!
Bessie hon är ju i kanonform också, ska bli kul att få se henne i 2:an.

Beathabloggen said...

Tack Cia.Du är alltid så himla go och positiv.Ja det är jättekul med Hubbe.Han är en underbar hund.Nu har de vaknat där i Tyskland och planerar både det ena och andra.De har ett kanonschema för upplägget.Det är fler som kommer och tävlar så vi lär bli ett gäng.Nu kör vi som sjutton denna vecka,Tacksam om du eller Hanna kan lägga ett spår till mig uppe hos er.
Indy spårade ju jättefint också.Vi får se hur det går.Vi skall ju ha kul me.

Cia said...

Japp, vi fixar spåret. Säg bara till. Nu blir det Cias berömda slutspurt denna veckan som kommer. Nu kör vi och laddar upp. Ska byta däck på bilen och trimma GPS:n. Litar inte på Challes lokalsinne!!

Matilda Edblom said...

Grattis! Fantastiskt att han kommit så långt innan 2år!

Beathabloggen said...

Ja han tog glädjeskutt när han kom hem och försökte springa till sin gamla hundgård men den var ju upptagen.Han är himla go den hunden.
Ja Cia,du tänker nog rätt.Det där med Challe alltså,lokalsinnet.Vi får väl se snart när det bär av.
I alla fall ett jätte tack till dig Challe som var hygglig att följa med Peter hela den långa resan.Det uppskattar vi verkligen.Vila ut nu så tränar vi i veckan.

Anonymous said...

Grattis och tack för reg nr ;) det ska jag nog kunna komma ihåg " ler".
Ses på Lördag // Susan