Wednesday, June 4, 2008

Gud såå härligt!!






















Träning i värmen.Idag var vi några träningsflitiga.Jag själv är riktigt nöjd med dagen idag.Bessie gick kanonfint i skyddet och mer och mer faller på plats.Macho körde vi nästan ett helt program med.Klart det är mycket att finslipa på.Han är ju så ung.Indy ,ja,bevakningarna började fungera riktigt fint och modproven,ja han bromsar inte en millimeter.Äxtra som precis krypit ut ur valplådan är igång igen.Biter bättre än tidigare och gör sig tung men kondisen måste ju upp.Utkallningarna satt perfekt Pia.

Idag har vi på jobbet fyllt på vår Hepatit spruta.Tycker att armen känns rätt så spänd.Herregud där satt vi 6 kärringar från kommunen på en bänk,precis som förr i skolan."Det sved till ordentligt faktiskt"

Talade lite med tyskarna i telefonen."Alles gut"

Sedan sprang Millan och jag intervall träning,45 st 15*15.Millan körde 12.Bra gjort.

Helgen är proppfull med valpköpare som skall besöka oss.Skall bli spännande att lära känna alla nya människor.

Här är bilder från Cyperna Ayia Napa!
Ja dessa ungdomar-De ser ut att ha haft kul iallafall.På en av bilderna syns Jessika och Sebastian .Det är Sebbens baldate.En jätteduktig tjej i konstsim,tävlat både EM och SM.Vilken ära att få ta en sådan dam till balen. Sebben.
Äntligen är skolan slut.Betygen ,ja vad kan man säga de är ju på topp.Det måste ju vara generna eller vad säger du Sebben?Om man får skryta lite så kom faktiskt Emil hem med jättefina betyg.Ni sliter och ligger i det får man verkligen säga.
Nu kryper vi tillkojs.I morgon kommer mormor och Mathilda och dåär det storröj inför studentfest,vad gör vi inte för dig Sebben?

Nu kryper ett par stolta föräldrar till kojs!!!

4 comments:

Cia said...

Det ser ju underbart ut på korten, varför tar man sig inte i kragen och åker utomlands någongång??

Beathabloggen said...

Hååller med dig.Vi har det ju fint på Habo Bk annars eller vad säger du????

Cia said...

Ja visst hade vi det bra! Åtminsone lika varmt men inte lika problemfritt som dom på kortet. Men allt löser sig väl och Peter heter lösningen!

Beathabloggen said...

DEt är nog inte så säkert du.