Thursday, April 30, 2009

Uppe i ottan-Tidigare och Tidigare varje morgon



















Någon väckarklocka behövs inte här hemma.Valpar är som småbarn,skriker och piper tills dess att de får mat och väcker alla andra.Nu verkar de har ställt om tiden för de startar upp 05.30.Tycker det blir tidigare för varje morgon som går .Har de väl fått mat i maggen så blir de knäpptysta men det är det där med att gå upp.Sedan när hade vi en sovmorgon,ja då får man blicka tillbaka långt.
Hästarna har vi släppt ut på bete.Yisses vad lyckliga de blev.Tog glädjeskutt.men såklart igå då Cia skulle severa oss smörgåstårta så ringer grannen och säger att en av hästarna står i hans trädgård och smaskar.Full fart dit .Ja då har Twilly hittat en utväg ut till det grönare gräset på andra sidan.Men tack och lov hände inget med de andra.
08.00 på pricken skall jag börja jobba så nu studsar jag snart iväg.I eftermiddag så åker Peter till Piastigens för att kolla på Hector valpar!

3 comments:

Martina said...

Som sagt, din arbetsvilja kan man inte klaga på. Ha en bra dag på jobbet! Kram

Anonymous said...

Grattis på 1 årsdagen alla P-valpar önskar Susan & Porsche.

www.manhofs.se

Cia said...

Hos er är det ingen ro för er. Alltid är det något. Folk ploppar upp och telefonen ringer hela tiden..men det är ju för att ni är så poppis!