Saturday, April 4, 2009

Liveblogg fron Og Gütersloh
















Prufung idag!Peter säger att vi är som virriga hönor!Kanke det beror pa all den ramazotti som vi drack häromkvällen.OnlY one more.Ramazotti Ewe har gjort skäl för sitt namn kan man väl säga!idag var det 12 hundar som har tävlat här pa Og Gütersloh,7 bh och 4 schh1 och 1 schh3.
Idag var vi uppe kl.o5.00 för att ge oss ut till sparmarkerna.06.30 gick vi ute vara spar pa black acker.Lite annorlunda för hundarna men vi har tack vare Petra and Ullie kunnat träna detta innan.Wolfgang Henke president of SV and Wusv har dömt idag sa vi blev extra nervösa saklart.
Iallafall sa har vi haft en kanondag.Eva klarade sitt bh prov med Hella galant trots höglöp.Hella skall paras i morgon.Domaren gjorde en extra pulskontroll pa Eva som hon ocksa klarade super!
Cia denna superkvinna vann bland alla schh1 hundarna och kammade hem 87,91,93,Sg.Macho gjorde ocksa schh1 och fick 80,92,94.Jättekul!Och sa till Bessie .Jag är sa stolt.Hon hade 99 ,93,97,289 p i Schh3 vorzüglich.
Nu firar vi med Veltins och en och annan ramazotti och tackar vara underbara vänner Petra and Ullie för deras gästvänlighet och all hjälp.
Peter: Jag vill bara säga att jag är JÄTTESTOLT Över dessa tjejjer som skötte sig som om de vore rena proffsen, vilket de kanske är ...snart.
Med all träning som dessa har lagt ner sa kan jag faktiskt säga att jag inte var det minsta nervös. All lycka framöver.Coachen!!!



Eve har! nu har vi precis skalat me ramazottie Cia och Lottie har gjort succe har me schh, cia vann! Lottie fick ena jÄvla poäng me Bessie och Macho och ja har klarat mitt bh prov me Hells bells nu ska ja dricka bira!!!!
Cia här!

Vi har varit med om en san toppendag, helt otroligt! Vilken ortsgrupp dom har. Vi har druckit a lot of beer och sparat som fan.

Wir hatten viel spars und wir trinken auch nur,, only one Ramazotti" Wir haben super gute Hunde und arbeit gesehen.PETRA UND ULLI

14 comments:

Nettan said...

Faan vad duktiga ni är!!! Här hemma är allt, bra jag har fått en extra dotter! Björnkramar till er alla!!!

Jeanette"Nettan"

Jeanette said...

HELT OTROLIGT VAD BRA NI ÄR! JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ STOLT ÖVER OCH JONAS MED!!!!!

tUSEN KRAMAR TILL FULLBULTARNA!

Anonymous said...

Grattis till allas framgångar idag. Ni är helt otroliga i dag:)
Vilka dag det måste har varit:)
Kram Pia och Stig

Benson och Rose said...

Vi kan inte annat än att lyfta på hatten för era resultat i Tyskland.

Där ligger man i lä, möjligen skulle man kunna kamma hem ngt poäng i baren. Stort grattis til er alla !!
MVH

Benson & Rose
P.S Lottie vi har anmält er till SM i sommar D.S.

Martina said...

GRATTIS TILL ER ALLIHOP! Kram

Anonymous said...

Grattis!! till finfina poäng!!

Kram Kicki och Niklas

Anonymous said...

JÄTTE GRATTIS ALLIHOP...VAD BRA NI ÄR!!!!

Elisabeth o Ojsan

Anonymous said...

Grattis, bra jobbat av er allihop. Fantastiskt fint resultat med Bessie. Man kan inte tro att hon stod med tre tassar i graven bara för några månader sedan.. Kramar i massor från Helene och Anders.

Anonymous said...

Vad duktiga Ni är. Stort Grattis till allas framgångar.
Kram Susan & Porsche

Anonymous said...

Tack skall ni ha alla som grattat.Det värmer långt in i själen!Attvår ordförande Norman ringer tilloss påtävlingsplatsen var såklart extra roligt.Tack Norman!Nu blir det smörgåstårta tillalla på ortsgruppen.Tror det blir på söndag!!
Lottie,Eva och Cia och så gubben förstås!Vad gjorde vi utan honom.Glöm nu inte Cia och Lottie atttacka Peter för alltid han harlagt ned sade Norman och så kanske ni skalllåta hundarna vila några dagar!Japp Nu skall vilyda order!

Cia said...

Vilken rolig resa vi har haft! Tack till fantastiska Peter och Lottie som har coachat och lagt ner mycket tid på mej och Indy, och att ni gav mej möjligheten att få följa med er till Tyskland!!!!! Detta är minne för livet. Vi har alla haft framgångar samtidigt som vi haft skitkul, vilken kombination!! Ramazottie Eve "just one more" har stöttat och pushat till tusen. Peter som samlat ihop oss yra hönor när vi blivit för vimsiga. Lottie som ställer i alla lägen.
TUSEN KRAMAR!!
(Vi fick iallafall någon grattis SMS)

Sebastian said...

Stort stort grattis, jag bockar och bugar till enastående resultat. Hårt slit,träning samt ramazotti föder tydligen fortfarande framgång.
Grattis Cia, Eva och Mamma Lottie,
Hurra Hurra Hurra!

Anonymous said...

Tack för alla grattis vi va stolta som tuppar i lördags!!!! Tack Cia Peter och Lottie för att ni orkade me mig. Hella tycker att de va starkt av herrarna att dom kunde stå emot hennes ljuvliga dofter=) Hella tackar dock inte för parningen!!! hahaha Kram på er Eva som körde sin uppladdning inför Bh provet me en natt på toaletten

Kennel Piastigen said...

Hej!
Va gott med smörgåstårta!! Skull ni kunna beställa/göra en som inte är några räkor på alls för jag tål inte det.
Jag kan inte ens äta det om det har legat räkor på.
Funkar inte det så kan jag göra en själv som jag kan äta:)
Grattis igen till alla superresultat som ni gjorde i Tyskland:)
Kram Pia