Sunday, April 5, 2009

Torsdagen































































































































































Väl framme i Tyskland hos Petra och Ullie kl 17.00.Varmt och solen gassade.Resan gick fint.Vi turades om att köra och då rullar milen på ganska bra trots allt.
Petra och Ullie är som vanligt så gästvänliga.De hade bäddat till oss på övervåningen i sitt hus.Stackars dem .De hade precis tagit bort sin fina kakadua som varit på Hannovers djursjukhus en vecka och var egentligen ganska ledsna då vi kom men allt gjorde de för att vi skulle vara nöjda.Vilka goa människor.
När vi packat in våra saker så drog vi direkt iväg till spårmarkerna.Vi skulle prova att spåra på black acker.Ja det var tur att vi provade.Hundarna är inte vana vid det underlaget det märktes.Petra gick ut Bessies spår och det gick ganska bra.Macho och Indy,ja de såg mest ut som de var på rastningsrunda där de marcherade runt på ackern.Torrt och fnös i sig massa jord.Tala om att vi blev stressade.Det fick direkt bli ett nytt spår på samma plats och då gick det mycket bättre.
Efter det så åkte vi ut till ortsgruppen och tränade lite lydnad och lite skydd.
Eva torrtränade Bh programmet och fick vara på en annan plats och träna med Hella.Vi laddade hundarna på Peter och sedan tränade vi på Ullie.Jädrans pondus som figurant och en otrolig förmåga att dra på hundarna.I Indys öran vrålande han aus och sitz så öronen på Indy stod åt alla håll och kanter.
Efter träningen var vi bjudna hem till Herman på mat.Köttfärspaj blev det och lite öl och only one ramazotti för Ewe!Otroligt gästvänliga människor de också.

3 comments:

Jeanette said...

Jaha då måste man börja köra hårda underlag oxå... neh vet ni vad! Vi lullar på i vårt vanliga tempo:-)

Hatten av för ert otroliga arbete!

Vilka tjejer! Hoppas parningen gått bra med Hella, vem är herrn som fått den äran?

Kram från oss!

Anonymous said...

Tack Jeanette!!!! Jävlar dom korten är inte granna men den här helgen kommer ja leva på länge tack vare er!!! Nu är man tillbaka till verkligheten Kram Eva

Sebastian said...

Aj aj aj Eva det kom visst upp några av de bilderna iaf. Sen sitter ju jag som ägare på resten av bilderna också (=
Grattis igen.