Thursday, August 21, 2008

Zera dräktig med Hector















Ja nu syns det allt att Zera är dräktig.Ca 4 veckor kvar till valpning.Skall bli väldigt spännande.Bezzie får vi ta ett vaginalutstryk på i morgon för att se vad som händer med löpet.
Idag har våra praktikanter kommit.De är igång och jobbar på.Igår hade vi repetion inför slättendag samt träning.Lilla Peace hon bet på bra i trasan,ruskade och sprang gärna med bytet till bilden.Indys bevakningar började lossna lite.Men att ha mig i skulet med arm på,var det en så bra ide.Skäll fick jag med och det skulle jag nog ha också.Stackars Indy och Cia,enda som är bra med mig är väl att hunden måste känna ett oerhört självförtroende när den biter tag,för jag flög som en vante.Heja Indy!Cia fick sig också några snärtslag rätt i ansiktet med pisken.
Pärlan var ju så laddad så herregud men vad bra hon går i modprovet.
Idag har jag varit på medicin och lungklinken hos specialisen.Alla blodprov visade ingen allergi mot varken tonfisk eller skaldjur.Det var väl det jag trodde.Däremot så var det ju en allvarlig tonfiskförgifning som troligen var bekymret.Nu vill de att jag skall prova äta tonfisk igen hemma först för att se om jag blir sjuk om jag vågar,annars kan jag åka till sjukhus.Nähe såklart man vågar det.Skall klämma en burk då jag är ledig och då Peter är i närheten och med mina betabred i fickan,för det klart sådär sjuk vill man ju inte bli igen.Roligt var att pricktest på alla ämnen visade absolut ingenting så ,Tack morsan för du stod på dig med hypersensibiliseringen mot gräs och pollen då jag var liten för det har gett resultat kan jag säga.

Man kanske skulle bege sig till affären efter den där burken med tonfisk nu då.Var ju som sagt längesedan man stoppade i sig något sådant.

2 comments:

Anonymous said...

Oj oj, ta det lugnt med tonfisken! Kram Martina

Cia said...

Måste du ta en HEL burk, provlukta lite först!!
Pisksnärten gjorde susen..jag vaknade verkligen till!! Tror att Indy röstar på att du står där nästa gång också så kan han riva värnet igen. Men hej vad du kämpade bra med armen, den fick han inte gratis iallafall. Ska komma ihåg att ta på mej skyddsglasögon och kravallutrustning nästa gång! Ha Ha!!