Sunday, August 17, 2008

Full rulle hela dagen
















I morse kom Jeanette och Jonas och sedn kom Ylva och Claes och deras lile pojke Folke.De tittade på hanvalpar och de är ju faktiskt väldigt fina både Skrållan valpen och Hella valpen.
Sedan har vi tränat.Roligt att Jonas figgade och Jeanette verkar ju vara en hejare på hundar.Hoppas att ni är nöjda med vad ni såg i valpväg så får vi nu se hur de utvecklas vidare.Väldigt nyttigt för hundarna att få byta figge lite grann och skönt för Peter att få lite avlastning.Roligt med alla härliga människor som kommer och bara smälter in och umgås.Det är en styrka.
Fikade gjorde vi ju med såklart och det fanns bullar och sockerkaka och annat inhandlat.Vi hann också gå igeom plnering för Slättendagen där vi skall ha uppvisning och sedan gick vi igenom målsättningarna för var och en och hundarna för hösten.Och Gustav !Tack för Baileys!Roligt att du kommer och tränar så långväga ifrån.
Vi har avslutat kvällen i bastun och Millan har haft en dag hos mormor där hon tydligen gått igenom hennes smyckesskrin och fått med sig det mesta hem.

6 comments:

Cia said...

Ja..det har varit en rolig dag idag. Tiden går fort när man tränar hund, var borta i 6 timmar och fattade inte var tiden tar vägen. Nyttigt med ny figge, vi hälsar dom välomna tillbaka naturligtvis.

Anonymous said...

Tack så mycket Peter och Jonas!mycket bra att få träna hos er och träffas er på tränningen, special tackar Cia! för att du har gjord ordning för Hubbe. Tackar er allihoppa!Hubbe och jag är i Norge just nu. Vi ses snart igen.
Hoppas att ni smaka bra med Bellys Lottie!
Mvh.
Gustav Nguyen

Anonymous said...

Tack det var gulligt skrivet Gustav.Vi ses snart igen.lottie

Unknown said...

Hej Hej
Peter hvad er det du har på næsen ? er der nogrt galt med dine øjne , min gamle ven Ha Ha Brian

Cia said...

Det var kul att träffa dej, Gustav. Klart att jag gärna hjälper till om jag kan. Det är bara att säga till.

Anonymous said...

Ja ja Brian! jag fick med mig läs glasögonen ut på plan. Tänkte jag kunde läsa lite hund på det viset.Annars är det bra. Gick det fint att figga på Dansk? Är du igång lite med Vudie och funkar han som du tänkt? Vad tror du om att komma till våren och umgås med oss svenskar och ha lite träning? Kan din tid räcka till tror du?
Från oss som fortfarande tror på OS Guld.
Peter