Sunday, August 31, 2008

"När livet stannar"















Sicken morgon!

Sebbes skall iväg på nytt jobb.Emil försover sig som vanligt och behöver bli skjutsad hela vägen in till John Bauer och Millan har knökat in sig i vår säng och både Peter och jag vaknade med skitont i ryggen.


Men vi kikade på söndagsmorgon igår och hörde Malin berätta om sin livshistoria, som förlorat sin man och sina två barn i Tsunamin för 3 år sedan.Hur tar man sig igenom det?"När livet stannar"

"Jag jobbar med det jag har istället för att vara missnöjd med det jag inte har"säger hon" En dyrköpt insikt men så bra och så klokt tänkt.Ett bra riktmärke att utgå ifrån för oss också som faktiskt har det bra i livet.

Igår låg vi och klurade lite på träningen och tänkte att vi skulle köra ett pass idag igen själva och också lite med Xanadou.Får se om ryggontet försvinner under dagen.

Rolig träning med lite nya infallsvinklar igår men nu behöver hundarna upp i drift igen.Äxtra fungerade utomordentligt bra.Det är kul att se ,även Marwin var pigg och glad och Indys bevakningar blir bättre och bättre och igår fick Cia hjälp med lite ronderingar.Kul med nya inslag på träningen och såklart utvecklar det gruppen när det kommer in nya människor som har nya ideer.Tack för det!!


Nu är praktikanterna här!

Lilla mini Queena syns på bilden efter Xanadou och Jakas

2 comments:

Cia said...

Jättekul träning igår, man får ett lyft när man vet hur man ska tackla saker. Alltid bra med nya infalls-vinklar som du sa...och nyttigt.

Anonymous said...

Den boken" När livet stannar"

skulle alla behöva läsa,..den är så gripande o man förstår hur bra man har det,,när livet rullar på som vanligt.


Elisabeth