Saturday, May 17, 2008

Duktiga Mathilda har tävlat två hundar idag på Og Motala





















Heja Mathilda!
Idag har vi varit med Mathilda på Og Motala där hon tävlat IPO1 med Beathalandet Belinda "Pärlan" och blivit uppflyttad ill IPo 2 och sedan har hon även tävlat med systern Bessie(min)BSL1 och blivit uppflyttad till BSL2.Domare var Bo Östlund.
Kanonbra jobbat säger vi bara!
Att få allt att fungera på samma dag är inte å enkelt men du fick till det.
Känner mig faktiskt stolt som en tupp över henne och hundarna.Inte nog med det alla tror att Mathilda är min dotter och det får de ju gärna tro.Vem hade inte velat ha en sådan go och duktig tjej.
I skyddet med Pärlan så fungera det bara toppenfint.Hon belastade figurnaten lite i bevakningarna men angreppen var bra och släppandena jättefina.Förigheten måste de träna på.Hon är ju hård som sten Pärlan.
Spåret blev 75 p.Hon lade sig inte på apportena men annars var det kanonfint.Lydnaden 70 poäng och godkänd.

Bessie hade 82 på spåret och missade att lägga sig på en apport och i lydnaden blev det 82.
I båda klassarna blev det en 1:a placering också.
Belinda 225P totalt och med Bessie 164 p.

I sommar kommer vi troligtvis att få se Mathilda deltaga med båda hundarna på ungdoms SM.Då kommer vi att hålla tummarna för henne .Det kan vi lova iallafall!

7 comments:

Anonymous said...

Du är fenomenal Mathilda!! Det ska bli riktigt kul att se dig på sm. Träna på nu så ska du se att det går kanonbra! (och går det inte kanonbra så har du i alla fall haft roligt på vägen fram..Tänk på att vägen fram till målet kan vara både krokig och långsam)
Kramar från oss i Blekinge

Anonymous said...

ja va duktig hon är mathilda kanon bra jobbat grattis kram på er// challe

Sebastian said...

Och istället fick du sketungarna Sebbe och Emil, får hoppas millan blir mer enligt ramarna.
Grattis Matilda, stort av dig=)

Anonymous said...

Ett stort jätte grattis till Mathilda för en sådan prestation.. Nu hoppas vi du ska lyckas att kombinera skola och hundträning i framtiden, Lycka till framöver..Mvh Marcus, Petra och Tess

Cia said...

Grattis Matilda, du har gjort en bragd, du är bara toppen. Håller tummarna för dej i sommar med klart!! Peter och Lottie är ju bra stöttor, ni är också fantastiska!!

Beathabloggen said...

Ja visst har hon varit kanonduktig.
Men skitungarna Sebbe och Enmil byter vi ju inte bort mot alla pengar i världen och förresten Sebbben i morgon har du ju din chnas på utställningen i Enköping med sluggolina.kram på er.

Matilda Edblom said...

tack! ni är så snälla allihop!