Wednesday, July 23, 2008

Ungdoms VM i Tyskland nästa år
















Vilken dag!
Helene och Beathalandet Umbro kom på 5.e plats i Sm Bsl 3.Poängen blev 171 poäng.
Mathilda kom på 3.e plats med Beathalandet Bessie med poängen 162.
Ett stort grattis till er.
Mathilda kommer tillsammans med Felicia Kristensson vinnaren få representera Sverige under ungdoms VM i Tyskland nästa år.Ja det kommer att bli spännande.
Ett jättefint lydnadsprogram gjorde Mathilda med Bessie,otur att hon slog i på hopphindret och sprang brevid på tillbaka vägen annars hade det blivit riktigt höga på poäng.
Domaren Lars Christiansson sade när han läste upp kritiken att "Nu är det bara att lyfta på hatten,ni som har någon sådan för ungdomarna för hund lika bra som de vuxna".Vad kul Mathilda!Flera av lydnadsmomenten var ju helt suveränt utförda,platsläggande under gång,inkallning och framåtsändande.Herregud vad stolta vi andra var.

Skall se om jag kan få några bilder från prisutdelning senare.
Slit och släp för Peter och Macke att fixa hundduschar,möten gällande både det ena och andra.Peter var uppe tidigtoch åkte iväg till Skillingaryd och skall hem igen och hämta grejer.Vilket åkande ,tar lite tjusningen från själva utställningen såklart.

Idag börjar modprovsträningen för Bessie och Belinda på tävlingsområdet och då får vi stå startklara där jag och Mathilda.Hundar i unghundsklasserna hämtar vi inte till området förrän på fredag.

2 comments:

Nettan said...

Grattis till er båda. Vad roligt att få åka tävla i Tysklnad Matilda!
Kram Jeanette

Anonymous said...

Urp. Vi blir trötta bara av att läsa hur ni håller i gång! Milslång skillnad från hur våra dagar ser ut här uppe i sommarparadiset. Ni är otroliga. Grattis till framgångarna, Helene och Mathilda! Kram Mel o Tina