Thursday, July 17, 2008

Hector har parat Beathalandet Älskling



















Dagen har snurrat på.Röntgen på Smådjurskliniken,men man blir ju förvånad,där är unga flickor som aldrig röntgat som står och försöker få hundarna att ligga rakt.Nähe skall det inte vara mer noggrant än så kan man ju undra och skall man betala fullt och inte få en högre kvalitet på röntgen.Till slut efter flera timmar så fick de till det så det blev ordentligt.

Tränade lydnad med Mathida och Bessie och även Macho fick komma ut och köra lite apporteringar.Mathilda hade köpt ett häftigt täcke till belinda som reflekterar kroppens egen värme,dyrt men säkert kanonbra framförallt på vintern till hundar som ligger i kalla bilar och kärror.

Sedan blev vi bjudna på taccos hos Cia.Vi cyklade en lång sväng med Macho och Messie.Gäller att hålla igång dem det sista nu innan SSM.Kan säkert ha blivit en 7 km runda i högt tempo.

Sebben fick brev från försvarsmakten.Inför de kommande testerna inför lumpen så blev han lite skrämd om han sade.Det resulterade i en lång löprunda med Hector på 60 minuter.På med kängorna tyckte vi och ge dig iväg till affären och kånka hem 20 liter mjölk så kommer du nog i form skall du se!

Ikväll var äntligen Hector sugen på att para Älskling.Ni ser henne på bilden.Valparna kommer att finnas till försäljning hos Linda Karlsson-Åland.

Härligt med alla som ställer upp på Schäfer SM.Nu har vi folk till parkeringen.Kanonbra allihopa!

No comments: