Sunday, April 27, 2008

Schäferspecialutställning i Habo















Herregud vilken dag!
Idag hade vi allifall nära till utställningen.Domare var Lutz Wischalla från Tyskland!
Dagens absolut största succe var ju 12-18 mån tikar och hanar där kullsyskonen Beathalandet Nelly och Beathalandet Nice`n`Easy vann sina klasser i hård konkurrens. De är efter Beathalandet Quenna och Zento vom Elsmundgsraum.Man kan bara säga ett jättegrattis till ägarna Stig och Pia i Bor.Äntligen gav all träning resultat.Tack Peter på team Bern och Björn Superious för fin handling och även alltid hygglige Macke på Hagadahl som visade Beathalandet Marwin till en 3.e placering med Sg.
Hella,Lollipopp,Messie och Nero fick alla Sg.Beathalandet Oxy gjorde utställningsdebut och fick fin kritik.
Vi ställde en uppfödargrupp med Hp och dick jättefin kritik.Tack alla som stannade hela dagen för at hjälpa oss att ställa gruppen.Ni är bara super och så gulliga är alla som hjälper tiil och borstar och fejar och även föder oss med mackor och kexchoklad och annat.
Kvällen avlutade vi med bastu igen och sedan var det fest på Taildraggers där vi var alla och dansade loss.Vad kul vi hade!"Det var längesedan jag hade så roligt sade tysken".I allafall då var vi nog äldst på det dansgolvet.
Lite slitna är vi ju idag får man ju säga.
Upp tidigt för Hector hade sin första parning.Hängning 1,5 timme ,herregud!Tiken var Beathalandet Fiona.Nu hoppas vi på lite valpar och de kommer att finnas till försäljning hos Jenny och Jocke i Värnamo.Fiona syns på bilden.Vi väntar på lite bilder från utställningen.

6 comments:

Anonymous said...

ja de va en rolig da me fint väder.verkar som att även kvällen o natten va lyckad själv va ja hemma 04:30 inte konstigt om man är lite seg i dag!!!!!Tack själva ni ordnar o donar så att allt ska flyta på kram på er/Challe

Kennel Piastigen said...

Tack för en härlig helg. Vilka hundarna ni har fött upp. De världerns underbaraste vovvar man kan tänka sig. Ganska ovanligt att två kullsyskon vinner var sin klass och att de har samma ägare:)
Vi är ganska slitna efter raggakåken.
Kram familjen Amnebrink

Beathabloggen said...

ja det var en riktig fullträff kan man ju bara säga med Nelly och Nisse.Vi mär mer än nöjda såklart.Javisst blir man sliten!
Nu är det färdigpartat för ett tag.

Anonymous said...

hej grattis till framgångarna på utstälningen mvh Tomas o filippa

Beathabloggen said...

Tackar för det allihopa.

Anonymous said...

Grattis allihopa! /Martina