Monday, April 7, 2008

Kryp Os för bebisar !Vart?I Thailand förstås!















Vi har en vinnare i släkten-Läs om Vår lille kusin Alex i Thailand som nu kommer deltaga i finalen som går av stapeln i Bangkok.Vi kommer såklart att hålla tummarna för honom.
Vet dock inte om vi kommer att våga passa honom när ni kommer hit!
Här är ett referat från min lillebros blogg fotavtryck i Asien

Thailand måste vara landet för de mest underliga tävlingar, ibland kan jag inte annat än att känna att det blir lite småkul. Frugan tog med Alex till Central för en kryptävling för bebisar. Han hade buskul..

På startlinjen tio bebisar, Alex gled ut i rasande fart från bana 1 till bana två osv för att checka in de andra bebbarna, le och morsa lite. Sen körde han på, i mitten av hans bana låg en boll. Han var långt före alla andra. Det var nämligen bara han och en till som kom ut ur startfältet.

Så såg han att det låg en gummianka på en annan bana, så han kröp dit tog upp ankan och satte sig och började bita. Under tiden kom den andra bebben i kapp och förbi. Så när Alex väl startade igen hade den andra nått fram till sin mamma och vunnit.

Ja säger då det. I morgon är det final som han då kvalificierade sig för, vinner han den får han som en av 15 bebisar åka till Bangkok för kryp olompiaden för bebisar...

Ja,ja..ser det som positivt att han får träffa lite andra i hans ålder..uppenbarligen blev han något av publikfavorit, då inga andra thai bebbar var lika sociala som honom. Han brydde sig om alla andra,men glömde sin mamma..
Just då i vart fall.


Nu är han iallafall i final.Även i sista delfinalen så stannade han och bet på en anka."Det får du försöka träna bort till finalen brorsan"
Återkommer med rapport från finalen i Bangkok så småningom.

4 comments:

Anonymous said...

hahahahahaha
rolig tävling

Unknown said...

Hejsan, har inte varit inne på ett tag och det slog mig att jag skall hjälpa Millan också..det får vi ta tag i..

Jo, vi åker väl till finalen också..men nu går ju Alex mer och mer så vi får se om han vill krypa..hehe

Hoppas allt är topp

Beathabloggen said...

Nämen nej.Han får ju inte börja gå ännu.Sedan lite tips från en hundexpert,tänkt på att förstärka slutmålet så han skippar den där ankan på vägen,alltså du behöver ha något riktigt kul på slutet.

Cia said...

Ja...ett tips är...boll?..och korv?