Sunday, April 20, 2008

Beathalandet Mister

















Mathilda har varit i gång och fotat igen.Det blir ju jättefina kort eller vad tycker ni?På bilderna syns Mister och hans ägare Alicia.

Här är en liten presentation av Beathalandet Mister.
Mister är efter Schh3 kkl1 Yumbo Von der Bärenschlucht och Schh1 kkl1 Nordisk och svensk schäfervinnare Beathalandet Xanadou.
Mister är utställd på SSM som valp med fint resultat samt så är han utställd på Stora Stockholm bla med utställninskvalitet 1.a.
Han är röntgad med hd grad A-B och armbågar ua.
Han Mh beskrevs i helgen med jättefint resultat.
Kontakt a-c 4.Leklust och gripande 4..Dragkamp 5.a.Förföljande 4 och gripande 5.Aktivitet 3.Avståndslek,nyfikenhet och leklust 4.Överraskning 3rädsla.Nyfikenhet 3.Ljudkänslighet nyfikenhet 4.Spöken kontroll 5,leklust på slutet 4 och skott 1.

Idag har jag tränat som sjutton två lydnadspass hann jag med.På morgonen var jag uppe tidigt och lade spår.PÅ eftermiddagen körde vi skydd och lydnad hos Cia.Macho gick som bara den och flera andra hundar med såklart.Det är bra att skifta plats där man tränar.
Flera hade tävlingskurs idag också.Fick rapport från Tyresö Bk att Beathalandet Gucci kom 5.a av 18 ekipage i lydnadsklass 1.Kul!

5 comments:

Anonymous said...

Mathilda är grym på att ta bilder! Jag ser med spänning fram emot att det kommer stå Edblom på alla schäferbilder. Kram Martina

Beathabloggen said...

Javisst är hon.Hon får ta och fota Melody och dg också när du är här

Kennel Piastigen said...

Ja Mathilda är suverän på att ta bilder. Hoppas att hom kan komma ner och ta lite bilder på valparna och på de andra hundarna.

Matilda Edblom said...

Bara ringa! HAHA drömmen är ju att bli duktig på de. snällt av et att ja FÅR ta kort på alla hundar!kram

Anonymous said...

GRATTIS Alicia med Mister!!!!
Vilket Mh ni har gjort och friröntgad är din puss-Mister också.
Vad kul för din skull!!
Ha det bra med familjen.
Kram Gunilla.