Tuesday, April 8, 2008

Glädjeflickorna













Här är de glädjeflickorna Eva och Challe och schäfertiken Pärlan i mitten.Fotat har vår nya paparazzi fotograf Mathilda.Bildligt talat alltså.Såklart kommer de finnas på SSM.Frågan är bara vad de kan tänkas hjälpa till med?Vi får väl se.
Skämt och sidor.Här är de makade för fest av Mathilda som lagt ned flera timmar för att få dem i ordning till Cowboyfesten i bygdegården.Hon verkar vara nöjd med sitt resultat och visst sprider de glädje omkring sig ,vad annat kan man säga.

Vem är damen i vår skog i lila jacka och med krycka?Olustigt med smygande damer i skogarna.Grannen skall kolla upp det hela för hon har visst varit synligt i Fagerhult också och hör och häpna ,ingen vet vem hon är och det är ovanligt på landet kan jag säga.
Mathilda och jag såg henne senast på vår ridtur i lördags mitt inne i det värsta riset med krycka,konstigt."Jag trodde det var en hallucination för hon var snabbt borta igen.
Vi hoppas att vi får svar på det mysteriet så snabbt som möjligt för alla oss mörkrädda i skogen.

Idag tränade vi lite skydd igen.Macho fick stå i utlösaren och sedan gå in och bevaka.Funkade fint och Bessie körde vi bara drift på.Något a hinder blev det inte idag men i morgon Challe då skall det tränas.Challe har tjuvtränat.har visst pysit upp till Furusjö och klättrat med bollar över hindrena om någon undrar vem det var som syntes där.
Resultat hade det blivit med Marwin och det är ju superkul.

6 comments:

Anonymous said...

ja hjälpsam har ja ju alltid varit och vad beträffar a hindret så va ja på habo bk kl 06:30 i morse och tränade lite!!!!vilka klockrena bilder hon får till våran egna fotograf ,o va hon grejade me oss lösögonfransar skulle vi ha o hårnålar överallt det tog ju nästan en timme att få bort allt när ja kom hem,va skulle vi ha gjort utan Matilda för bra blev det tack än en gång Matilda kram på er Challe

Kennel Piastigen said...

Vilka snyggingar ni är Challe och Eva
Kram Pia

Anonymous said...

Shit vad coolt, det var ju assnyggt! //Martina

Beathabloggen said...

Ja bilden är kanonfin och ni är jättesnygga får man verkligen säga och nu är vi på väg till Hab bk,gissa vart ,jo just till a hindret ,nu skall han banneig över Macho.

Anonymous said...

Lycka till!!!!

Anonymous said...

Haha.. vi va festens stjärnor,tjänade dåligt me cash bara challe fick jobba till sig en 50 lapp=) Tusen tack Mathilda vi hade inte blivit så fina utan din hjälp, och tack för skjutsen Lottie ja var ju för feg för att rida twilly. Kram Eva