Saturday, December 22, 2007

Vilka snofsiga handlers






Har fått lite bilder av Challe från Stora Stockholm.Se bara vad snofsiga de var i ringen.Mathilda och Johanna var jätteduktiga att visa de båda bröderna Marwin och Mister i ringen och vad gulligt av er att följa med hela långa vägen för att hjälpa till att visa hund.Idag är det dags för stora julshoppingen,vi får väl hoppas att det blir sk god stress för det skall man ju klara av under en kortare tid.Det gäller att passa på att njuta lite också av lediga dagar för denna julen får jag iallafall fira på sofiahuset på jobbet.Men det skall väl gå det också.
I kväll skall vi runda av med en riktig lång promenad med hundarna.

4 comments:

Anonymous said...

va får du alla fula bilder ifrån;P HAHA Du kunde inte låta bli va? fast schäfertidningen förra julen va värre! GOD JUL! Många kramar matilda

Beathabloggen said...

Du är så sööt sådet så.Lottie

Cia said...

Var är kortet på Challe bakom elstationen???? Och Peters knöliga kofångare???

Beathabloggen said...

Ja det korten vågar vi inte visa någon,tur för dig Challe,vet inte om du kanske hade blivit haffad i efterhand av någon ilsken Stockholmspolis så vi håller det för oss själva.Ja peters kofångare ja,det fick hänga på sned till för ett par dagar seda så fick han den på plats och då var det dags igen uppe i skogarna hos Cia och Pg så fick han motorstopp,tack och lov var Pg och hanna ute och körde motorcykel och kunde snabbt Hjälpa till.