Thursday, December 6, 2007

Lite av varje!!


I helgen blir det lerduveskytte ,glögg och korv hos Cia,får se om man kan träffa någon duva kanske.På söndag är det ju heldag med Norman i tävlingskursen och sedan lite julpyssel på ortsgruppen.MI kursen med Steve Wicks(psykolog) på jobbet är slut.
Mi står ju för Motiverande intervju ,tänkte jag skulle applicera den på omotiverande valpköpare nu kanske,skämt och sidor.Motiverande Intervju är både ett förhållningsätt och en samtalsmetod och bygger framförallt på att man hjälper människor att utforska och lösa ambivalens i förhållande till en förändring.Ambivalens ses som en början till förändring.En intresant metod och förhållningssätt tycker jag.
Nästa helg är det Stora Stockholm och hyggligt Lotta att vi eventuellt kan sova hos dig.
Måste kolla upp sista anmälningsdagen till Göteborg Skk i januari också så inte tien rinner iväg.
Helene och Anders, nu kommer snart en Beathalandet son till Ronneby,i och för sig inte förrän i januari 2009 då han nu fått besked omlumpen,eventuellt utryckningsledare på F17,vore väl 17 då om vi inte kunde få vägarna förbi er lite oftare.
Idaghar jag tagit två långa turer på hästarna ,en i taget,underbart skönt dåinte foten håller för promenader och löpning hela tiden.Både Xanadou och Quenna fick sig en riktig långtur,vilket perfekt sätt att motionera hundarna på.Ett långt spår lite Bessie han jag också med.Nu skall det på tak över hundgårdarna.Peter sliter som ett djur.Nu får det vara slut med plask och lera .Nu vill vi ha en skön vit jul.Nu var det dags för jobb igen.

4 comments:

Anonymous said...

Jaha, så det skall till att göra lumpen.. det låter spännande. Men vem av sönderna är det? Jag gissar på den yngre eftersom den äldre börjar bli gammal?? (gammal, hörde du det, usch vad är då vi??)

Beathabloggen said...

Du gissade fel,det är Sebben men visst är vi ju gamla,men såklart man blir ju inte äldre än man gör sig.

Lotta said...

Självklart finns det plats för Er i "Öran" :o)
Skall bli kul att ses igen!
Kram, kram // Lotta "08an" Lilja

Beathabloggen said...

Du är toppen Lotta