Sunday, December 9, 2007

Norman du är fantastisk




Herregud Norman vilket tålamod du har och engagemang och vad duktiga alla på din tävlingskurs börjar bli.Samma engagemang på varje ekipage.Idag har ni ju hållit igång från 10.00-16.00.Jag hör från flera som går din kurs vad uppskattad du är.Härligt!!Bra kämpat alla idag och vilket ekipage Jazzie och Agneta.
Idag har äntligen taket över hundgårdarna blivit klart och nytt singel också.Perfekt.
Har idag spårat och kört lydnad med Bessie.Har börjat träna lite smått med Hella också och hon tar sig.Känns som hon är i en god utvecklingsfas och utvecklas exteriört mycket också.
Julpyssel på ortgsruppen.Vi var inte så många men goda pepparkakor blev det och det viktigaste av allt ,ungarna hade kul.Ett kollage fick vi ihop och Mathilda har det med hemför att fixa till den sista snitsen på det hela.
Stackars Millan,nu är värsta tiden för köldastman.Blött och regnigt den värsta tiden.
En hel vecka Anti-Våld har Emil framför sig på John Bauer gymnasiet.Bra initiativ tycker jag från den omtalade friskolan.Hmkonstigt bara när de ändå tjänar såmycket pengar att bion i skolan får eleverna betala själva.Ja man slutar aldrig att förvånas.Efter en avkopplande stund i bastun med lite härlig mentoldoft och två goda vitlöksmackor så tror jag att jag kryper till kojs.Tack Cia och Pg för en trevlig kväll igår.Festen fortsatte för vissamen för oss tonårsföräldrar så var det ytterligare två nätter där man får fara nätterna igenom och hämta hem hormonstinna grabbar.Skönt att helgen är förbi säger vi!!

2 comments:

Cia said...

Ja, Norman har ett otroligt tålamod med oss i kursen. Undrar hur han avreagerar sig? Det borde han göra efter att ha behärskat sig så länge. Hoppas det inte är något farligt....

Cia said...

Ja, Norman har ett otroligt tålamod med oss på kursen. Undrar hur han avreagerar sig? Det borde han göra efter att ha behärskat sig under tiden. Hoppas att det
inte är något farligt....