Wednesday, December 12, 2007

På gång!!!!!




Idag hade vi besök av Challe och Marwin.Han såg ut att vara i mycket fin form.
På lördag morgon bär det av till Stora Stockholm.Vi åker i ottan 03.30 för er som skall med.

Vi undersöker datum för vårt kennelläger i Bielefeldt,kan bli sista veckan i juni eller första veckan i juli preliminärt.Vi ser gärna att ni meddelar oss om ni är intresserade av att deltaga ganska snart.Det kommer att bli kanonroligt och lärorikt.
Bara 12 timmars resväg.Vi återkommer med kostnaden för lägret.

Den 19 april är det Mh på ortsgruppen.Ni som har hundar ur k,l,m kullen som är intresserade hör av er till mig.Kostnaden är 350:- och skall inbetalas till ortsgruppens postgiro senast tre veckor innan test.Vi tar 8 hundar så det är först till kvarn som gäller.

2007 har vi haft tre kullar.Just nu är det lite tomt ,inga valpar,men det är bra att ladda batterierna och samla energi och kraft för kommande kullar som vi har planerat med flera av våra absoluta topptikar.Nu väntar vi på att Bhp1 kkl1 Emindos Skoda skall börja löpa.Hon skall paras i Tyskland precis som både Xanadou och Quenna.Vilka hanar det blir kommer vi att presentera senare.

Fick mail från Petra och Ullie som meddelade att skyddsträningen går alldeles utmärkt för både Hector och Hubbe.

4 comments:

Cia said...

Åker gärna med till Tyskland. Ska önska mig en GPS i julklapp..ha..ha..Challes vägbeskrivningar är inte så detaljerade att jag kan garantera att vi kommer fram samma vecka..

Beathabloggen said...

Nä det klart henne går det inte att lita på 20 mil in i Tyskland och sedan höger,vi får väl se om ni kommer fram.Kram

Anonymous said...

Vad menar du nu lottie?????? du har väl inte tänkt släppa i väg mig o cia själva på autobahn för då tar de nog ett tag innan vi syns igen men de kanske är lugnast för alla om ja o cia möter upp er lagom till hemfärd igen!!!!!

Beathabloggen said...

Vi får nog sätta er i en lina bakom för med ska ni ju.