Thursday, December 27, 2007

En tilbaka blick på år 2007 när det gäller fina utställningsresultat














Det känns som om det har varit ett toppenår för kennel Beathalandet.Vi är väldigt stolta att presentera alla dessa fina utställningsresutat.Ett stort tack till alla som hjälpt till både utanför och inne i ringarna.Det är mycket arbete och jobb som ligger bakom alla fina resultat.

Vi vill börja med att presentera IPO3 KKL1 SUCH KORAD BEATHALANDET ZERA.Vilket år.Svensk utställningschampion och VICE SEGRARINNA på Estnisk segrarutställning.Hon har också ställts ut i Tyskland med fina resultat.Avelskorad i klass 1.Mårten och Anki,super bra jobbat.

Vi kan också presentera SVENSK VINNARE 07 BEATHALANDET ELLA!Också det ett mycket fint resultat och rolig titel.Grattis Jonas och Lisa.

Sedan har vi ju Schh1 kkl1 BEATHALANDET XANADOU NORDISK VINNARE 07 på Stora Stockholm.Hon har också tagit två certifikat och en intäckning för titeln Svensk schäfervinnare samt har hon blivit både BIR och BIM.Hennes valpar har ju också placerat sig mycket bra detta året.

Efter presentation av Xanadou så känns det naturligt att presentera hennes fina avkommor.
BEATHALANDET HECTOR SG 12 på SSM 2007.
BEATHALANDET MESSIE 3:e placering på SSM 07,Bästa svenska hund.
BEATHALANDET MELODY 4:e placering på SSM o7.Grattis Martina!Detta är alltå MEL D!!!!
BEATHALANDET MARY LUE 7:e placering på SSM 07.
BEATHALANDET MACHO 7.e placering på SSM 07,också utställd med klass vinst i Stockholm.
BEATHALANDET MALOU BIM VALP i Eksjö.

En annan hund som har gjort strålande resultat är BEATHALANDET KIPPEN med sin ägare Ann-Sofie.
Han har flera klassvinster BIR och BIM valp och PÅ SSM 2007 var han nummer 7.

BEATHALANDET JAZZIE 7.e placering på SSM-Ägare Agneta Svedberg.

Vi har också ställt ut uppfödargrupp två stycken valpgrupper på SSM 07 som placerade sig 3.a och 4.a samt uppfödargrupp vuxna som placerade sig på 5.e plats.Tack alla för hjälpen på SSM.

Det finns många fler som gjort jättefina resultat i år.Vi hoppas på att kunna presentera alla fina bruksresultat framåt kvällen.

No comments: