Saturday, February 16, 2008

Nattugglan



Jaha då sitter man här nu då och sova är inte att tänka på trots att klockan är 01.00.Så är det med nattjobb ,sakta men säkert så förskjuter man dygnet om man inte passar sig.Sedan ligger man och snurrar o4.00 och håller på att bli fullständigt tokig och när de andra kliver upp så är man som ett lik.
Idag kom Millan hem efter att ha sovit hos en kompis under natten och hon var alldeles knallförkyld stackarn.Ja nu går det väl som en löpeld på oss alla i familjen.
Idag har jag lyckats knåpa ihop årsmötesprotkollet och skickat iväg till alla berörda.
Peter har klippt klor på alla hundar.Fy vilket slit och vilken kamp man får föra med vissa av dem.men naglarna blir korta och fina.Om det är något som han har peter så är det klonoja.Han fullständigt hatar långa klor på hundar.Han brukar smyga fram och granska alla hundar då de kommer hit och ibland ger han sig på och klipper både de ena och de andra.Det kan ju också orsaka ganska mycket skada om det fastnar någonstans och sliter av klon.Lång läkningstid och det måste göra ont det.
Lydnaden har jag kört som vanligt med mina två.
På bilden syns Annelie och Nando(Luuk).Hoppas att din hand är bättre efter operationen så det blir mer träning av nu till våren.
Oj det brummade till .Nu kom visst Emil hem.Sönt så kan man väl krypa i kojs nu då.

No comments: