Friday, November 21, 2008

Inlägg i gästboken!













Hej Alla!
Vi tackar för förtroendet att bistå er i er träning. Vill bara påminna er som håller på med skyddsarbete, att utan figurant kommer man inte långt. Så tag hand om eran. Ett litet tack för hjälpen i höstmörkret, ger så mycket mer ork för figuranten. Så tag hand om er figurant Peter och givetvis den som är träningsansvarig och samordnar er träning, det är en massa tid som läggs ned utanför styrelse arbeten på klubben. Ni har en härlig stämmning på er klubb, var glada för det! Lycka till med era hundar i framtiden!
Kram Rose & Benson

3 comments:

Cia said...

Så sant! Det är lätt att ta för givet och det får var och en ta ansvar för att komma ihåg. Jag spinner samtidigt vidare på det resonemanget. Viktigt är också att visa uppskattning för arbete som inte "syns". Det kan gälla saker som att ta med fika, fixa lite för klubben, någon ordnar med alla barn så vi kan träna. Just tankeverksamheten och omtanken så att vi går vidare som klubb.

Anonymous said...

Absolut.Det är viktigt att var och en kan bidra med det den är bra på.Att bara glida med och ta saker och ting förgivet är för mig ingen god egenskap.Det gäller för alla att man var och en tar lite ansvar för att klubben skall bli så bra som möjligt och där tror jag att vi i schäferhundklubb Habo är på god väg.Att man lite var och en tänker till är ändå inte fel,Vad gör just jag som stärker gemenskapen eller bidrar till att det blir en fortsatt god stämning och en bra träningsanda?

Anonymous said...

Jag som spenderat lite tid på andra klubbar är ännu i chocktillstånd över er härliga stämning;-)
Samson är bara besviken över att han inte fick rondera alla 6 skjulen förra helgen, denna gigant till hund!
Dock så är han tandlös just nu.... haha

Stay safe!