Wednesday, January 9, 2008

Vad de knallar på de små tjejerna!



Skall vi med ut och gå i Habo.Hanna ringer Millan,såklart vi ska,det var ju precis vad vi tänkt göra själva.De verkar vara lite cynska därborta på Hagadahl,alltså inte kenneln nu utan gården Hagadahl.Sagt och gjort en riktgig långrunda genom Habo och upp på gränsen spåren.De små tjejerna knallar på med de stora jyckarna i 1,5 timmar.Det blir kondis utav det.Godisförbud på det.Tydligen skvallrar Millan runt att hon blivit lovad 22000:- om hon håller upp en månad.Ja det kanske inte var riktigt rätt förstås.
Efter lite vindruvor och naturgodis så känns det ganska skönt att krypa i kojs.

Så håller vi också tummarna för att IPO SM förläggs i Skillingaryd i anslutning till SSM(utställning).Vad man förstått så pågår ju en diskussion om detta nu och centralstyrelsen skall väl snart ha sina remissvar insamlade.

3 comments:

Kennel Piastigen said...

Vilka härliga tjejer.
Jag hade nog också hållt upp med godis om jag fick alla dom pengarna:)
Härlig bild på våran Nisse och Hanna.
Kram Pia

Cia said...

Ja, det var en härlig promenad. Indy var helt slut efter allt luktande, för att inte tala om mina fötter. (fast det var inte dom han luktade på). Måste skaffa sjystare pjux. Men tjejerna var inte dåliga.Håll igång hela tiden. Vi håller verkligen tummarna för att IPO SM och SSM kan bli ett samarrangemang.

Anonymous said...

Snygg schäffer!