Tuesday, January 8, 2008

Lite allt möjligt






Fick ett mail från Ann-Louise som är Beathalandet Waldemars ägare,även ägare till Beathalandet Killroy.Wille-Walle som han kallas har varit sjuk,cystor i prostatan vilket gjorde att han var tvungen att kastreras för att bli bra.Så några valpar efter Walle kan det inte bli tal om men tack och lov så är han visst piggare är någonsin.Någon till tävling kandet säkert bli säger Ann-Louise.Även Killroy is still going strong.Kanske får vi se honom i veteranklass på någon utställning framöver.Det vore kul.Killroy är ju nu inne på sitt nionde år.Ann-Louise har ju tävlat honom i Bhp1 och Bsl2 och lägre klass spår.Han är ju även utställd med certifikat och har gjort godkänd mentaltest med 166poäng.Ann-Louise dotter Mikaela har ju hundarna Yummie och Lulu(efter Äxtra och Enzo,även kallad Toka).Det verkar också fungera fint.
En pratstund med Helene som har Umbro hann jag också med på resan in till jobbet.De verkar vara laddade för inför våren.Kul.Kanonbra att ha Petra och Ullie som vänner.Nu är vi mitt uppe i parningstagen igen och framöver kommer det bära av till Tyskland och hanhundsägarna har vi haft kontakt med och nu är det bara att hoppas att vi kommer intill de hanarna som vi tänkt oss och att det blir valpar förstås.Bra att kunna få lite hjälp av Petra och Ullie med språk och kontakter.Vi ser iallafall fram emot dessa parningar.På den översta bilden ser ni Killroy,Yummie och Toka!
Vi har fått fler bloggare.Nu har Cia en blogg också kika gärna in där.Den heter VARDAGSHÄNDELSER I LIVET,här är adressen!!
http://www.ciaoberg.blogspot.com/
Vi fick pckså mail från Ulrika från Og Varberg!Finns lite övernattningsmöjligheter vid deras utställning!
Hej!
Skickar med en länk till ett vandrarhem som ligger någon/några kilometer från utställningsplatsen. Kontakta dem, de har lovat att ha öppet när vi har vår utställning och man får ta med sig hundarna in på rummet för en mindre kostnad.
http://www.vandrarhem-moarna.se/
Skicka med ert telefonnummer när ni anmäler så att jag kan komma i kontakt med er om det skulle bli några förändringar, men som det ser ut nu så blir det två dagar.

Mvh Ulrika Nilsson, Schäferhundklubben Varberg

No comments: