Friday, January 18, 2008

Hela ortsgruppen Guthershloh engagerad då vi kommer på kennelläger!


På bilden syns Hector och Petra.Inom ett par veckor kommer både Hector och Hubbe göra Schh1.På träningen på ortsgruppen efter parningen så var det väldugt roligt att se Hubbe och Hector i skyddsarbetet.Man måste säga att tyskarna är duktiga.Hundarna har kommit långt på kort tid.Helaortsgrupppen ser framemot att vi kommer och de är angagerade allihopa med mat,logi,träning mm.Vad fantastiskt.Vi kommer att betala förmat odyligt och separat för tävling och sedan kommer vi att betala till hela ortsgruppen en summa.De ser framemot att vi kommer.Skall bli väldigt roligt.
Qunna fick stanna kvar,Gud så hyggligt.Den 9mars såär det utställning på ortsgruppen ,domare är Hans-Ludger Göke.och Bernd Nagel.Kanske åker vi dit med lite hundar.
Hemresan gickbra men det är långt att köra själv.Åkte in i både tullkontroll och poliskontroll väl hemma i Helsingborg.Det vill till att ha passen i ordning.Inte för tullen verkar veta vad som gäller precis.
Filmerna från Tyska segrarutställningen har vi ocksånu.Skall lägga mig och kika på dem.Benny och Camilla ramlar väl in närsom hellst nu.Då skall bastun på.

2 comments:

Cia said...

Bra att allt gick väl med resan och allt. Det ska bli otroligt spännande och kul i sommar. Håller tummarna för Hubbe och Hector.

Beathabloggen said...

Tackar för det.