Sunday, January 27, 2008

Hemma igen från Varbergsutställningen




Provat burar i nya bilar hade vi inte gjort såklart och därmed startade vi lördagsmorgonen med en himla stress då vi minutiöst tryckt in alla hundar och packning och folk i bilar för att så många som möjligt skulle kunna åka tillsammans.Vad gör vi nu då?Mathildas farfar som vanligt hygglig.Han lånar ut sin nya dyra fina bil till oss.Herregud vad hyggligt.Så kom vi iväg då till slut.Bilarna var helt fullpackade.
Tvådagars utställning med inbokning på vandrarhemmet Moarana.
Flera andra kennlar var också inbokade där bla kennel Ebafarmen och kennel Falkoen.
Valputställningen på lördagen gick jättebra.Domare Pelle undkvist från Danmark.
I uppfödargruppvalpar så kom vi 1:a.I gruppen deltog Macho,Marwin,Nero,Nova,Nellie och Ozzie.
TACK ALLA NI SOM HJÄLPTE TILL ATT VISA HUNDARNA.
Millan,Johanna och Mathilda gick barn med hund för domare leif Ohlsson och de visar ju hund superbra.
Man blir imponerad av dessa tonårstjejerJohanna och Mathilda som kliver in i valpklasser och vuxenklasser och visar hund som de inte gjort något annat förut.Man lämnar över hundar i stort förtroende till er för ni är så duktiga.

Valpklasser
10-12 månader hanar
1:a Beathalandet Macho-Vi
3:a Beathalandet Marwin-Challe
4:a Beathalandet Nero-Mathilda

10-12 månader tikar
2:a Beathalandet Nova-Annelie
3:a Beathalandet Nellie-Stig och Pia

6-8 månader tikar
6:a Beathalandet Ozzie-Ingrid

Valputställningen var klar tidigt så vi åkte till en pizzeria och fick i oss lite käk innan det var dags för incheckning på vandrarhemmet och lite partytime.
En trevlig och rolig kväll hade vi verkligen.

Tidigt upp på morgonen igen.Efter trassel med incheckning av hundar som gjorde att jag blev fullständigt rosenrasande så artade sig dagen trots allt till att bli riktigt strålande.

Beathalandet Hella efter Xanadou och Odin var i en strålande form och vann sin klass med SG1.Eva skötte sig utmärkt utanför ringen och man såg inte tendens till att hon någon gång att hon inte skull orka springa före Hella.Bra jobbat Eva.

Sedan var det dags för brukshundsklass tikar.Där hade vi Xanadou och Äxtra.Båda tappade sin päls och Äxtra i höglöp.Vi borstade och fixade i ordning dem så gott det gick.
Klassen var riktigt bra och alla tikar erhöll av domaren bedömningen V.
Xanadou vann och fick V1.Vilken härlig hund hon är.
Äxtra slutade som V7.(skall för övrigt paras med Ebafarmens Grizzly i början av nästa vecka,Stig och Pias första kull,det skall bli spännade att se)
I bästa tik så fick Xanadou och hennes dotter Hella mötas.Johanna klev in med Hella i ringen.Men Hella fick idag stå tillbaka för morsan men hon måste nog pass på för herregud vad hon kan röra sig Hella.
Xanadou slutade som BIM idag.
Tack för en trevlig helg allihopa.

6 comments:

Kennel Piastigen said...

TACK FÖR EN UNDERBAR OCH TREVLIG HELG.
VI VILL OCKSÅ TACKAR ALLA UNDERBARA HANDLERS OCH ALLA ANDRA SOM HAR HJÄLPT OSS
VI VÄNTAR MED SPÄNNING ATT FÅ TA MED OSS ÄXTRA TILL NORGE I VECKAN
KRAM FRÅN OSS AMNEBRINKARE

Cia said...

Ett jättegrattis, så duktiga ni är med era hundar och ni förtjänar alla framgångar. Ni är ett toppengäng också. Det har varit lite tomt efter er också här hemma i helgen, det måste jag säga. Har hört ryckten att en del varit lite extra trötta idag på morgonen efter partyt...

Anonymous said...

hej stort grattis till alla kanon bra resultat mvh Tomas och filippa

Anonymous said...

Många grattis från oss i Blekinge. Vi får försöka få till en helg framöver.//Helen och Anders

Beathabloggen said...

Tack skall ni ha ,alltid roligt att få trevliga kommentarer på bloggen.Som sagt en del var nog lite tröttare än andra.Helgen har varit kanonkul.Väldigt roligt att se både Ulla-Britt och Anders och mariella och Daniel somåker långt för att se påutställningar och deltaga även utan hund.Sedan måste jag bara säga,Stackars Pia henneslilltå såg allt ut somden var bruten ,aldeles lila och blå ,ändå har hon knatat runt i två dagar utan gnäll.Bra gjort och hoppas att lilltån blir bättre.

Anonymous said...

Jättegrattis till alla fina resultat
på Varbergsutställningen i helgen!!!!
Gunilla & Co.