Friday, December 22, 2006

Presentation av Beathalandets Xanadou

Idén till att vi skulle börja blogga fick vi från min bror Per Sundberg som bor sedan många år i Thailand,närmare sagt i Chiang Mai i Norra Thailand.Han har skrivit under flera år under sin blogg Fotavtryck i Asien.Vill ni lära er något om Asien så är vårt tips att ni skall läsa på hans blogg.
För att inleda med något ämne i vår nya blogg så börjar vi med att presentera vår avelstik Schh1 kkl1 Beathalandet Xanadou som ni också ser på framsidan på vår blogg.
Xanadous far heter Quentin Karanberg och han vann den tyska segarutställningen ,juniorklassen 2002.
Hennes mamma heter Beathalandet Quenna och mormor är Hagadahls Avanthi(syster till en av Eurapas mest framgångsrika avelshundar Hagadahls Arex).
Xanadou befinner sig sedan ett par månader tillbaka i Tyskland hos våra vänner Petra och Ullie Aulenkamp .De har utbildat Xanadou i Schh1 och avelskorat henne.Petra har även utbildat Xanadous mamma Quenna.
Xanadou är utställd i Sverige ett flertal gånger med ett antal klassvinster.
2005 var hon Vice Svensk segrarinna på SSM den Svenska segarutställningen.
Xanadou är utställd vid två tillfällen i Tyskland med strålande resultat V1 och V2.Den framgångsrika Va tiken Hazel vom Streek gick framför henne på den sista utställningen.
Xanadou parades i april förra året med den tyska segraren 2005 Odin Vom Holtkämperhof och fick 6 valpar.Tre av dem har vi sparat på vår kennel för att följa deras utveckling.
I början på det nya året, så skall vi om allt går som vi har tänkt oss para henne igen med Sg 3 Tyska segrarutställningen JHKl Yumbo von der Bärenschlucht.
Detta var lite uppdateringar från oss på Beathalandet.

4 comments:

Unknown said...

Kul att se att du har kommit igång syrran.
Jag skall följa er..

Beathabloggen said...

jaha först som alltid då ja=) alltid lika kul,haha. Vad kan man säga alla hundar är jättefina,men det är dom ju alltid!!
Hoppas alla får en riktigt god jul! kramar Matilda

Unknown said...

Ha en god jul och lycka till med bloggandet.

Anonymous said...

God Jul