Monday, September 22, 2008

Officiell schäferutställning i Enköping-Domare Frank Goldlust





























I helgen var det dags att åka till Enköping.Vi var ett gott gäng som packade ihop oss i två bilar med hundkärror och så bar det iväg till Enköping.
Väl framme vid Härjarös camping som ligger vid sjön Mälaren,jättevackert, så gick det upp ett "liljeholmens" att det var tre mil till kamratfesten och utställningsplatsen.
Det bekymret löste vi ju fint men hur det håller vi för oss själva.En riktigt trevlig kväll hade vi ju i allafall med många roliga skratt och en hel del sång.Det är så kul för alla bjuder på sig själva.
Challe drog högsta vinsten och vann den tjusiga vargtavlan på kamratfesten.
Lite frågor till domaren Frank Goldlust han vi med också.

Vi var uppe tidigt på söndagsmorgonen.I klassen 18-24 månader så hade vi fem hanar med.Det var 10 startande i den klassen.
Macho slutade på 2:a plats med 1.a och Hp,strax bakom kom Mister också han med 1.a och Hp.På fjärde plats kom Nice and Easy även han med 1.a med Hp.Marwin och Nero fick var sitt första pris.

I Brukshundsklass hanar så kom det 5 fina hanar till start.Beathalandet Hubbe som bott hos oss sista veckan skötte sig utmärkt och placerade sig som nummer tre i hård konkurrens med 1.a med Ck(certifkatkvalitet).Beathalandet Quartz placerade sig som nummer 4 med 1.a och Hp där domaren berömde honom för den fina form han var i trots sin beaktansvärda ålder av 7 år.

Sedan har vi en klass kvar tikklassen 18-24 månader.10 hundar till start.Dagens bästa klass tyckte många och domaren Frank Goldlust delade ut 6 CK och flera 1:or med HP.
Kristall som har utvecklats fint erhöll 1.a med Hp och även Nenna fick en 1.a med Hp och de skötte sig utmärkt i ringen.Dagens höjdpunkt var såklart Nelly som vann klassen.Hon var på ett strålande humör och visades upp i kanonform och hade gåvilja som tusan.Honn van sin klass med 1.a med Ck sålart och i bästa tikklass placerade hon sig som tvåa strax efter championtiken Mischalands Lana.

Uppfödargruppen vann kennel Mischaland ,vi tillsammans med kennel Anemico fick 1.a plus HP för våra grupper.Jättekul.Vi hade 4 kombinationer,2 hanar och 2 tikar,4 fäder och 3 mödrar.Ganska hög svårighetsgrad med höga interna placeringar.Deltog gjorde Hubbe.Macho,Kristall och Nelly.Tack alla som hjälpt oss att visa hundarna och ett extra plus till Peter som visade så många hundar på ett sådant utmärkt sätt igår.
"Du är bara jättebäst"

Några bilder från utställningen har vi ej fått fram ännu!mer här är lite andra bilder på oss som var där.

5 comments:

Martina said...

Oj vad jag är stolt över er! Världens bästa kennel, vilka framgångar! GRATTIS ALLIHOP!

Kennel Piastigen said...

Ja, va roligt vi hade. Det var länge sedan vi hade så roligt.
De få vi snart gör om
Kram på er alla som vad med och gjorde det till en helg som man sent kommer att glömma:)

Beathabloggen said...

Tack det var roligt att höra.Martina du är en sån puscher!Hoppas nu att mel har kryat på sig.ja sicken helg det blev.DEn glömmer man inte i första taget.Lottie och peter

Anonymous said...

Vilka resultat!!!
Grattis allihop!!!!
Vad jag blir utställningssugen, jag med.
Gunilla, Ålandra och "lilla" Katelin.

Katelin gör jättefina framsteg i träningen, trots sina besvär. Kul!

Hon hälsar till syster yster Kristall.
Härligt Alicia!

Cia said...

Grattis alla, vilka härliga framgångar. Det har ni kämpat för, inget är gratis (nåja). Njuuut!!