Sunday, September 16, 2007

Vilken bröllopsfest och sedan kalas för Millan på det!







Vilken bröllopsfest.Det var länge sedan man hade så kul.

Upp tidigt idag och så var det kalas för Millan.Herregud vilket liv det var.En hel drös med tjejer.En Fäsing i tårtan vrålar någon,kan väl inte vara möjligt ,men jo visst där satt den på tårtkanten,rur var det väl att ingen fick i sig den,bara två sekunder senare vrålar nästa unge,det brinner i servetten,ja visst gjorde det.Senare fick de lugna ned sig med mastiffen i sängen.Hon har blivit en riktig kluns nu kan jag säga.

Å så Norman och Maskot igen,grattis till en väl genomförd elit tävling i spår i Tidaholm.Fullt på upptag och fullt i spåret,3 föremål på uppletande och så lite krångel lydnaden men ett jättegrattis till er.Kul att ni kommit med i Mark även nästa helg.

Sedan var det träning och vad alla hundar går framåt.Det är kul att se.Å Stig,bra kämpat med figureringen.Roligt att se att såmånga ligger i och tränar och vilket fint spår hon gick Hella.Bra jobbat Jeanette och så IDA herregud vilken hund,ett riktigt kraftpaket med hur mycket energi som hellst,sist fick jag två fläskläppar och idag bet hon tycker jag efter allt som rörde sig och slog kuller byttor med skyddarmen.

Nu har kocken i huset slängt ihop en riktigt stark Taccolåda.Det skall bli smarrigt det.

2 comments:

Cia said...

Jaa, det är alltid så spännande att komma till er på fest, man vet aldrig vad som kan hända. En fästing i tårtan och brand i servetten tycker jag känns som normalt...rentav lite lugnt.

Beathabloggen said...

Hu så du säger