Sunday, September 2, 2007

Hemma igen efter en kanonhelg i Tyskland
















Hemma igen efter en lång resa.Tack för trevligt sällskap Camilla och Benny.Vem mötte vi inte i Tyskland om inte Anders och Ulla-Britt.Hoppas att ni också hade en givande helg.Massor av fina hundar att se på överallt.
Brukshundsklassen vann Pakros d`Ulmental och brukshundsklass tikar vann Gina vom Aquamarin.
Odin vom Holtkämperhof kom VA 8 och hade som vi tycker en fin avkommegrupp.

Vi har bestämt att Schh1 Beathalandet Quenna skall paras med Schh3 kkl1 V Wallace vom Holtkämpersee,efter Idol vom Holtkämperhof och Roma von Holtkämpersse.Wallace är 2 år gammal och har precis som sin broder Wodim klarat Schh3 kkl1 vid sin knappa ålder av 2 år.Quenna fick stanna hos våra vänner i Tyskland för parning i denna vecka som kommer.
På bilden ovan ser ni Wallace.

En annan nyhet är att vi till nästa sommar försöker förlägga vårt kennnelläger till Tyskland,Gutershlos om det är möjligt och intresse finns från er.Kommer krävas en del planering förstås,rabiessprutor och resa.

Vi har talat med Petra och Ullie i Tyskland samt så har vi träffat en del av deras figuranter på deras ortgrupp i helgen och de är mycket positiva till att vi kommer.

Finns en tanke också att först ha kennelläger och sedan avsluta med ett riktigt prov i slutet på veckan ,för de som vill och kan förstås.
Vi återkommer mer om detta senare.I Gutershlos,Bielefeldt så är det en mycket aktiv ortsgrupp och runt omkring så står flera av Tyskland mest kända och använda avelshanar som man kanske kan få en glimt av.Men som sagt tänk över det hela och ge oss en vink om detta är något av intresse för er så kör vi.Kommer ju som sagt att kosta en slant men vilken möjlighet som vi ser det.

Sen var det Beathalandet Mister som blivit BIR Valp på Skk utställning i Sandviken.Kanonkul Alicia.

Även Beathalandet Ingo klarade i förra veckan samtliga inträdesprov för hundgymnasiet,bra Nina!

No comments: