Sunday, August 26, 2007

Kennellägret med Brian Jacobsen-Vilken kanonhelg!









Helgen i Boxholm tycker vi har varit helt fantastisk.Strålande sol,ett kanongäng med valpköpare och en och annan 08.Alla på topphumör!OCH så Brian så klart,som vanligt helt fantastiskt duktig och som med ett trollspö i handen så får du alla hundar att fungera,ja faktiskt på det mesta.Vi är alla så nöjda.Som säkert alla har sagt till dig tidigare så vill vi bara säga att Du är fantastisk.Som du har slitit med våra hundar och oss.Att du orkar att engagera dig i alla och har en sådan fantastisk personlighet gör att du lämnar minnen hos alla på ett eller annat sätt.
Att som figurant ha en sådan ödmjuk inställning till allt och alla gör att man blir imponerad.
Vi är glada att vi har fått förmånen att lära känna dig och att du har hjälpt oss med våra hundar.Första gången var 2002 och sedan har du varit hos oss vid 8 tillfällen.Det är många tårar som har rullat idag och gör fortfarande då du meddelat att du nu skall ha en paus från figurerandet efter som du sade 21 år.
Vi alla kan förstå att med den energin,karisman och engagemanget du lägger ned på alla som du tränar så måste man hämta andan någon gång.Det inte alla andra kan fixa ,då kommer man till dig.
Vi hoppas ändå och tror att kanske framöver så kan du inte hålla dig ifrån det här trots allt.Men du har vår fulla respekt för ditt beslut.Du kommer säkert bli lika bra på det du nu skall ge dig in på.Vi får väl bara hoppas att du inte tycker det är lika kul och vem vet kanske åldern tar ut sin rätt.
Det är kul att höra att du har trivts tillsammans med oss och våra valpköpare som vi faktiskt själva måste säga är de är helt fantastiska på att ställa upp för varandra och för oss.
Tack allihopa för er fina omtanke med middagen som såklart skall bli av ganska snart.
Och så till å-racet.Återigen så måste man säga att det är viktigt att respekt för naturens krafter som man inte alltid tänker på.
Tack och lov att det gick bra för Pia och hennes flicka Louise som hamnade i bakvatten som var väldigt strömt och sögs med mot dammarna.Vi hoppas att ni har återhämtat er efter allt.
För oss som sedan kom iväg så hade vi en härlig tur iallafall på Svartån men det gick undan och det var såklart inte lättmed pilträden som blockerade hela ån.Det vet Mariella som blev hängande på pilen utan båt i ett par minuter tils sambon Daniel dök upp.Ja ni såg bara så roliga ut när ni väl kom i mål i er vattenfyllda båt.
Inte för det var någon tävlingen egentligen men först i mål kom Magnus,lite snöpligt för båtbyggaren Ricko och sonen Micke som faktiskt låg i tät hela tiden tills de fick punktering strax innan mål,har då aldrigt sett någon som pumpat så frenetiskt.Brian seglade väl in som nummer två.Sedan var vi ju några som tog oss en tur in bland linor och kräftburar för att försöka på ett inte i så ögonfallande sätt roffa åt och några kräftor,vilket inte var så lätt
Tack också Camilla och Benny för att vi har fått vara hos er.
Nu får vi samla våra tankar och smälta den här helgen och sedan tar vi nya tag.
Nästa helg är det tysk segrarutställning och det skall bli otroligt kul.
Som vanligt så villvi gärna att ni skickar oss foton ifrån kennelägret ni somhar tagit kort.

8 comments:

Anonymous said...

Brian! När planet lyfte så började det regna. Jag tror att det var änglarna som grät. Vi kommer att sakna dig!! Lyvcka till med allt du tar för dig i framtiden/ Helene och Anders.

Och till alla andra! Vi hörs snart igen, träna på så kommer ni bli lyckliga hundägare./Helene och Anders

Anonymous said...

Gud va ni e duktiga på att uppdatera. Kul o läsa om era bravader. Kram

Cia said...

Tack alla för en fantastisk helg och roliga minnen...
Kan inte hjälpa att jag snörvlar när jag blir påmind att Brian kanske inte kommer till oss igen.

Anonymous said...

Vilken tur att det gick bra för Pia och hennes dotter. Fy va otäckt. Vi hade så gärna varit med , men tyvärr så kunde vi inte klona oss. SNYFT.
Men men det är som det är.
Och nu lär vi inte få uppleva detta heller eftersom Brian ska sluta.

Anonymous said...

Vill tacka för en mycket trevlig helg! Glada, trivsamma människor och som vanligt mycket givande träning för oss alla.
OCH! Å-racet... Vilken upplevelse! :o) Tack, Tack! Hoppas ändå, trots tårar i slutet, att detta kan återupplevas...

Skegårdens said...

här kan ni se mer bilder från lägret/Lisa

http://www.pixbox.se/alb_show_id535369_page0.html

Anonymous said...

TACK för en trevlig och rolig helg.
Peter och Lottie ni har gjort det igen. Men det är inte så konstigt att det blir så bra, när det är så härliga hundmänniskor. Ta t.ex. kapten Haddock alias Ulf. Stig, stig åt sidan och alla, alla andra ingen nämd ingen glömd.
Sist men inte minst vår allas vän Brian, en härlig kille som verkligen bjuder på sig och tar alla till sig. / Benny och Camilla

Anonymous said...

Hej! Jag vill bara tacka alla för ett jätte trevligt läger.Vad kul man kan ha med hundar och trevligt folk. Häls Kristina