Wednesday, August 8, 2007

En grävling i förrådet




Träffade Norman idag och lade ett spår till Maskot inför helgen elittävling i Falbygden.Spåret låg i flera timmar men Maskot fixade det galant.Ja nu vågar man inte släppa ut Maskot på kvällarna längre säger Norman.Det har varit uppbökat i trädgården och inne i förrådet så har det bosatt sig en stor grävling.Norman hade barrikaderat sig i skyddskläder med skyddsarm och plast kratta men krattan blev bara krism av och grävlingen blev kvar.Till slut efter många om och män så var han i alla fall ute.Tur för Maskot som älskar att strosa i trädgården och äta vildhallon.
Om någon är sugen att kika på en elitspår tävling i helgen så kommer antagligenlydnaden igång efter kl 10.00 på lördag i Falbygden.

2 comments:

Anonymous said...

Ja, det är inte lätt när man får en grävling på knutarna. Själva hade vi en älg eller rättare sagt två som tillbringade några dagar hos oss och käkade äpplen. Dom vägrade flytta. Blev inte ens rädda när Anders visade upp sig i bar överkropp och utstötte sitt värsta skräckrop..Själv fick jag ta till flykten så stövlarna blev kvar.. Hallon kände vi faktiskt till att Maskot är förtjust i. Han tom. snodde lingonen för oss när vi var uppe i Norrland häromåret.

Lycka till i helgen Norrman!! Vi håller tummarna för er../Helene och Anders

Cia said...

Ja där ser man vilken tur att man har skyddsarm och ordentliga brallor ifall det kommer objudna gäster. Något att komma ihåg!
Jag vet inte vem som har mest tur att grävlingen inte finns kvar..Mascot eller grävlingen...