Thursday, July 26, 2007

Nya aktiviteter på Og Habo mm




Nya tider och nya aktiviteter på gång!!!
Först nalkas kennellägret den 24-26 augusti.Kul att det är så många anmälda.Brian kommer att landa i Sverige runt kl 12.00 så vi kommer att köra igång ganska tidigt för er som kan på fredagen.
Norman som är ordförande i Og Habo och också numera utbildad bruksdomare var hemma hos oss idag och jag lade ut ett spår till hans hund Maskot.Fungerade toppen såklart!
Norman sade då att han kommer att hålla i en valpkurs samt fortsättningskurs inom en kort tid,kommer att ske på söndagar,så ni som vill deltaga,vänta på inbjudan och sedan är det bara att hänga på.
Det kommer också att vara en teorikurs för att erhålla skyddlicens för sin hund i augusti ,se og Habos hemsida.Även figuarntutbildning för Mh,kort varsel för anmälan.
Den 15 september är det uthållighetsprov och Bh prov,passa på att deltaga där.Den 6 okt är det Mh.
I natt åkte våra tyska vänner hem till Bielefeldt.Vi har haft en givande vecka och det är underbart härliga människor att ha och göra med.Mary Lue somplacerade sig 7:a på SSM är nu deras och Hector följde med för utbildning och snart kommer vi ju träffa demigen då den tyska segrarutställningen går av stapeln i början av september.

No comments: