Saturday, November 24, 2007

Ruggigt och kallt och några goda skratt




På morgonen idag tog Peter och jag en lång tur med hästarna och Xanadou.Hej,vilken motion hon fick.Härlig knastrande snö under fötterna och i träden.Underbart vackert.
Försenade till träning men bättre sent än aldrig och det är roligt att se hur många som ändå dyker upp i kölden.
Mathilda körde båda sina hundar.Pärlan är som vanligt väldigt taggad och lille Nero han verkar ha kommit en bra bit i lydnaden med.Känner mig nöjd med träningen men huj vilken bell jag lade då linan gick av och Bessie for iväg.Även Peter stöp i backen.
Tycker att alla hundarna fungerade fint.Stig och Lollipopp är igång och hon har ett fin bett och bra tillkämpande,lille Marwin biter i vuxenärm somhan inte gjort annat och Indy visade ju att poletten började ramla ned så sakta med bevakningarna.Äxtra och Pia är roliga att se.Idag körde de både ett helt ipo program i lydnaden och i skyddet.Kul.Imorgonär det tävlingskurs igen.Ja frisk luft får vi allafall.Nu blir det räkor och vin.

1 comment:

Cia said...

ja..kallt var det..och roligt. Bra att få synpunkter på saker man tränar på, så att man korrigerar felaktigheter. Det ska vi göra snart igen tycker jag.