Saturday, January 20, 2007

Nytt kennelläger den 24-26 augusti med Brian Jacobsen är bestämt


















Brian Jacobsen är säkert en av Danmarks bästa figuranter och som har tävlat på mycket hög internationell nivå i Ipo med både rottweiler och schäfer och är en framförallt en mycket ödmjuk människa som på någotvis hinner och engagerar sig i alla.Vilka duktiga figuranter har de egenskaperna tros?
Förra året hade vi ju förmånen att du hade möjligheten att komma två gånger och du har entusiasmerat många det vet vi.
Vi har allt på video så vi kan uppleva det om och om igen och repetera alla bra tips i spår och lydnad.
Brian kommer för 7.e gången!Det känns såklart jättekul att få förmånen att återigen få möjligheten att få Brian Jacobsen till vårt kennelläger.Vi förstår att du är eftertraktad och att fler kennlar kommer att ta efter plus alla dina andra åtaganden med figurering på tävlingar samt eget tävlande så det gäller visst att vara snabb och boka upp dig och det har vi varit nu.
Brian!Vi alla är så glada att du kommer igen och ser fram emot lägret.Det känns som det är långt tid dit.Vi tränar på så gott vi kan så länge.
Vi skall ju såklart komma på lite andra utmaningar till dig som du kanske som dansk inte är så bra på.Vi vet ju alla som sagt hur det gick i badmintontuneringen,båtracet klarade du ju visserligen galant.Vi får se vad det kan bli.
Passa nu på alla som vill deltaga på lägret och boka in er tidigt för det är endast ett begränsat antal deltagare med hund!!

No comments: