Sunday, April 29, 2007

Vilka duktiga valpköpare vi har!!!!












Först ett jättegrattis till Norman och Maskot som tävlat två dagar i rad i elit spår både i Trollhättan och Ulricehamn.Upp kl 03.oo på natten för att ut och trampa runt i skogarna.Då måste man vara intresserad.Du har gjort ett jättefint jobb och ödmjuk som du är så ger du Anders som haft Maskot tidigare en passning av att han gjort ett utmärkt jobb och även Anders är den första att gratta.Vilka människor.
Roligt att du idag fick CERTPOÄNG 564,5 poäng och en tredje placering.Bästa upppletandet på tävlingen också.Hu tre föremål på en minut .Måste vara en sporre då både domare och andra ekipage som tävlar på hög nivå kommer fram och tycker att ni är ett tilltalande ekipage.Du är en envis rackare Norman som vi alla gillar.
Vi håller tummarna för er nästa helg.
På utställningen i Motala för domare Leif Einarsson så msåte vi bara passa på att berömma alla nya valpköpare som älgar runt som elefanter kring ringarna och kämpar och sliter,visar hundar,borstar,putsar och framförllt hjälper varandra.Jätte kul.
Många fina resultat blev det.Ett litet extra plus till Ann_Sofie med Kippen som blev Bästa hanvalp och BIM.Mycket fint jobbat.
Uppfödargrupp valpar vann vi och fick Hp,6 kombinationer,5 fädrar,5 mödrar,8 individer 5 tikar och 3 hanar.Tack allihopa för att ni hjälpte till i uppfödargrupp.

No comments: